"Президентът Тръмп поиска да даде мнението си за Близкия изток, НАТО и Г-7, но не прибягна до архаична елитистка реч във Вашингтон.

Той избра да общува със света по най-любимия си начин – през интернет. След като се върна от 9-дневната си обиколка, президентът остави ревюта в своя TripAdvisor за всяка посетена страна."

Така в Mashable  Хедър Докъри иронизира нежеланието на президента да дава брифинги след важните си срещи и предпочитанието му към социалните мрежи. Ето и ревютата, които Тръмп БИ МОГЪЛ да напише, според Mashable :

Дворецът Мураба

Рияд, Саудитска Арабия

"Тук съм с моите нови най-добри приятели. Какъв прекрасен град."

Ревюто

Мар-е-Лагото на Изтока

Страхотно място. Голям, красив дворец. Където погледнеш – злато. И такова прекрасно обслужване. Знаете ли, харесват ме на това място. Не обичат Обама, но мен ме обожават. Цените са достъпни. Продадох им малко оръжие на добра цена. Чудесно място за бизнес. Силно препоръчвам двореца.

Световен център за борба с екстремизма

 Рияд, Саудитска Арабия

Ревюто

Много големи телевизори

На това място има едни от най-големите телевизори в света. Видях лицето си на много от тях. Но, за да бъдем справедливи – аз съм строг, но справедлив, не знам дали имат TiVo. Ако тези приятели искат да продължат да се развиват, трябва да имат TiVo, което е впечатляващо изобретение.

-1 за липсата на голф

Масада

Израел

Ревюто

Няма асансьори

Просто ужасно място. Очевидно е някаква древна планина, но не ме впечатли. Как хората трябва да стигат дотам? Президентите не могат да се возят на лифт. Това е много опасно.

Намразих тази крепост на загубеняци.

Яд Вашем, официалният мемориал на Израел на жертвите от Холокоста

Ерусалим, Израел

"Имат тази чудесна книга за впечатления."

Ревюто

Чудесно място за среща с приятели

Ако сте в Израел и търсите къде да се срещнете с приятели, това е мястото. Уау! А както знаете този мемориал е и много, много тъжен. Трагедия наистина. Иначе беше приятно разнообразие от Близкия изток, който уплаши Стив (Банън- очевидно-б.р.). 

Стената на плача

Ерусалим, Израел

"Просто чудесна стена."

Ревюто

Просто чудесна стена

Когато бях на стената, казах на приятелите си: „Трябва да построим такава стена“. Демократите в Конгреса може и да не го харесат, но може да научим някои неща от нашите израелски приятели. Те са доста по-напред от нас по отношение на стените. Можеше да има кафене. Бях гладен.

Ватикана

"Той е добър човек, ама не е много фотогеничен, нали?"


Ревюто

Килимите са старомодни

Вижте, аз обичам папа Франциск. И той ме обича! Но трябва да му кажа: Франциск, къщата ти изглежда прашна. Според мен, като посрещаш най-могъщите световни лидери, трябва да имаш красив, модерен килим. Неговият е грозотия. Когато пробвах да купя някои от отегчителните им картини, неговите хора ми се разкрещяха.  Това е ужасно място за пазаруване.

Централата на НАТО

Брюксел, Белгия

Ревюто

Брюксел е противен град

Казвал съм го много пъти – Брюксел е ужасен. Навсякъде има престъпност, а обслужването в централата на НАТО много ме разочарова. Тези дълги отегчителни срещи, на които трябва да седите на тези ужасни столове. Не беше добре за гърба ми. Ангела Меркел отказа да ми сервира торта, въпреки че я помолих много учтиво. Кръгла нула.

Таормина

Сицилия, Италия

Ревюто

Италия не струва

Съжалявам италианците. Много е горещо, а стените им се ронят. Накараха ме да седя на скучна среща, която честно казано – беше безполезна. Знаете ли, че в Италия дори не ви дават да туитвате? Моите сътрудници много упорито се опитваха да се свържат с мен по телефона, но не успяха.

 

Какво да кажа? Най-хубаво си е вкъщи.