"ЦСКА-София" победи с класически резултат втородивизионния отбор на "Локомотив (Горна Оряховица)" в първия контролен мач от лятната подготовка на "червените". Трите попадения паднаха през второто полувреме - Али Соу (56-а минута), Жанио Бикел (79-а минута) и автогол на защитник на "железничарите" (85-а минута).

През първото полувреме играта бе равностойна, като и двата отбора създадоха опасности пред вратата на противника - в 10-ата минута удар на Стойчо Атанасов попадна в ръцете на вратаря Ивайло Василев. "Железничарите" отвърнаха с опасна атака в 22-ата минута, в края на която Емин Ахмед стреля към вратата на Черниаускас, но не успя да реализира.

След първите 45 минути "армейците" подложиха "Локомотив" на натиск и положенията не закъсняха - в 51-ата минута Василев демонстрира невероятен рефлекс и изби опасен удар на Жеферсон в корнер.

Първият гол бе реализиран в 56-ата минута от Али Соу. След центриране от пряк-свободен удар в наказателното поле звездата на "червените" бе оставен непокрит и вкара с глава.

Пресата на "ЦСКА-София" не отслабна и в 73-ата минута играч на "армейците" пропусна да реализира, след като излезе сам срещу вратаря. В 79-ата минута "железничарите" нямаха късмет. Денис Давидов преодоля играч на противника, направи две двойни подавания, след което намери отлично Жанио Бикел, който се разписа за 2:0.

Крайният резултат бе оформен в 85-ата минута. След центриране по земя на Бикел топката се отби в крака на защитник на "Локомотив (Горна Оряховица)" и влезе във вратата.

В четвъртък "армейците" заминават на двуседмичен подготвителен лагер в Австрия.