Пънку нема 'а ýмре... е един от редките примери как английска максима може да бъде преведена на български, без да се изгубят качествата й.

В този ред на мисли невероятните момчета от Green Day имат нов сингъл.

Макар че вокалът им - "джобният" Били Джо Армстронг пее на доста странен фалцет, а куплетът е по-скоро диско (да не говорим за леопардовите принтове в клипа!), зарядът на  Green Day си е тук. Може да се каже, че припевът, рифът на барабани и достойната продължителност от 2 минути и половина отсрамват цялата работа.

Същият този заряд, когато си роден в Калифорния, а не в Сохо например, направи така че от твоя пънк да стават пултиплантинени хитове.

Е - и с нужната "щипка" американско патриотарство, харакетрно за Брус Спрингстийн, "Бон Джоуви" и други видни "мазници". Да си спомним само това:

Както е известно, "Америка" и "бизнес" са една и съща дума... Та, в този смисъл последната активност на симпатичното трио бе през април 2019 г. когато издаде на винил своето участие от "Уудсток 94".

Били Джо обаче анонсира неотдавна, че новият албум ще се казва Father of All Motherfuckers. През септември пред "Керанг" той изреди и песните: Bulletproof Backpack, Art of the Deal with the Devil, Junkies on a High, Sugar Youth, Meet Me on the Roof и реализираната титулна. За дата на излизането се посочва 7 февруари 2020 г.