Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Няма да има "обединение" между ЦСКА-София и ЦСКА 1948, такова не е обсъждано, Числото е тумор, създаден да пречи на ЦСКА. Това заяви лидерът на агитката на ЦСКА-София Иван Велчев-Кюстендилеца след среща с Гриша Ганчев.

Изявени фенове на "червените" от снощи са в совалка от разговори за бъдещето на клуба. Всичко тръгна от влизането на ЦСКА 1948 в Първа лига от следващия сезон.

Запалянковците отидоха първо в офиса на собствениците на "Ефбет" - братята Цветомир и Боян Найденови, за да ги увещават да се "върнат" на стадион "Българска армия" и да зарежат ЦСКА 1948. Цветомир Найденов им е казал, че му трябва време, за да премисли, но той иска единен ЦСКА.

Ганчев е знаел за тази визита, като на бизнесмена е предложено да стане спонсор и акционер в клуба. Обсъждан е и план, при който на феновете се дават акции чрез вдигане на капитала на дружеството.

Днес обаче Велчев и компания водиха разговор с Гриша Ганчев в неговия офис и всичко се промени.

"Вчера ни беше казано от г-н Найденов, че ще преспи и ще помисли върху нашето предложение, като ще ни даде отговор, заяви Иван Велчев-Кюстендилеца пред журналисти. - Видях неговия отговор в медиите. Обединение не е коментирано, такова изобщо не може да има. Нашата идея е да се затрие отборът с числата, той е тумор, а г-н Найденов да бъде поканен при нас като спонсор и акционер.

За което вече ще си се договарят г-н Ганчев и г-н Найденов. От днешните изяви на г-н Найденов се вижда, че това е невъзможно. Отчитаме тази среща като грешка."

Велчев добави, че е имало взаимен интерес от такава среща, той и съратниците му не можели да се правят, че в Първа лига не е влязъл отбор с ЦСКА в името. Призна, че Ганчев е знаел за сбирката при Найденови, той самият бил готов на всичко, за да консолидира "червената" общност.

"Не ми е приятно, че ще играем срещу отбор, който носи нашето име, който носи звездата и четирите свещени букви, добави Кюстендилеца. - Не ми е приятно да гледаме репортажи с това от Сърбия и цяла Европа. Приключваме всякакъв тип комуникация с тях. Чакаме ги на "Българска армия", разбрахме се с Гриша Ганчев домакинството ни да не е на стадион "Васил Левски". По никакъв начин няма да се съгласим на това. Приемаме ги, както "Левски" прие "Левски" (Кюстендил) през 90-те години."

Според Велчев ЦСКА 1948 нямало да влезе в историята на българския футбол, подобно на "Царско село" и "Септември". "Безсмислен отбор", както се изрази той.

"Няма противопоставяне. От едната страна стоим стотици хиляди, а от другата - 30 души. Тях ще ги има, докато Цецо Найденов реши, че са му потребни. Всички знаем, че той ги държи в Първа лига."

Кюстендилеца поиска среща с премиера Бойко Борисов за планирата реконструкция на стадион "Българска армия". Това била единствената помощ, от която ЦСКА-София се нуждае.

Коментари

Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Борисов да не е вече и

Борисов да не е вече и архитект и урбанист за да искат от него помощ за един градоустройствен проект. Той единствено можа да помогне да се нарушат законите и да се направи незаконен път и паркинг, както изисква стандарта за такива съоръжения, в един национален парк!? Наглост безмерна!
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Апропо, интересни биха били

Апропо, интересни биха били сега разсъжденията на "независимият" журналист г-н Маринов относно цесекарските ценности - след, като преди време ни запозна с левскарските, и като какво би определил прокарването на път и построяването на паркинг за минимум 4-5 000 автомобила – колкото изисква правилника за строителство на такъв стадион, насред Борисовата градина!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.