Хелоу, май френдс. И вие тъпанари от медиите! Откакто ми резнаха туита, реших да взема нещата с отразяването на великолепните ми дела в свои ръце. В своите великолепни ръце! Амейзинг! И грейт! Амейзинг грейс!

И така, звъннах на моя амейзинг френд Бойкоу и го попитах: „Човече, вече три мандата те избират, а не съм те срещал в туитър. Как е възможно?“ Да, признавам, че имам 90 000 туита и сред тях трудно се виждат другите, освен това аз чета само себе си, но все пак... три мандата. А Бойкоу ми пусна неговия джип канал. „Виж са, Дони, важното е да ги биеме. А и да не ги биеме, се счита, че сме ги били“, обяснява ми той и ми показва всичко нагледно.

Метнах се и аз на джипката, тия от НСО-то ги уволних, а другите ги накарах да тичат след джипа. И почнах. Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ „Нашвил“. И стриймвам. Стриймвам, а камерата показва как вятърът вее в перчема ми и той багри в оранжево залеза.

„Строителите работят и в събота, полагайки много усилия“, казвам. „Амейзинг усилия. Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Това ще е най-великолепният асфалт, какъвто Обама никога не би могъл да положи. Аз като дойдох, заварих един опразнен бюдежт и един скапан асфалт, май френдс. Но обещавам, че ще ви пазя от демократите и ще асфалтирам целия Запад, а после и другите четири посоки докато свят светува.“ След първия ми стрийминг се наложи да уволня досадниците от института по география заради фейк нюз. Посоките не били пет, ами четири. Фейк нюз, това е фейк нюз! Вече няма география в САЩ, няма иго на елита.

В Минеаполис малко проблеми се появиха, някакви хора нещо викаха покрай джипа, ма накарах ония, бегачите, да ги отстрелят. Това май ги вбеси още повече, та бодигардовете се разкрещяха: „Настъпи педала, настъпи педала!“ Викам им къде е бе, тия тук освен онова и това ли са, едно не им ли стига? Аман от малцинства, бе, май френдс! Това е терор на малцинствата над белия мъж, не сте ли съгласни? И като почнах да ги газя - малцинство след малцинство. Това като че ли не се хареса много, някакви ноти взех да получавам от тая организация, от оная, не било правилно, не било хуманно, абе некви такива лесбийски обвинения. Много се ядосах.

Аз пенсии им плащам, грандове им давам, бюджетите им пълня, а те се обаждат, моля ви се. Между другото, наложи се да закрия и института по американистика, че взеха да ми правят забележка, не се казвало грандове. Закрих един-два института и да видите как бързо наиздадоха нови речници. Великолепни речници, амейзинг! Само с 300 думи и в тях грандове си се казва грандове. Кой е номер едно сега, а?

Та като ми тръгна така, за една седмица опатках каквато организация се сетите – НАТО, СЗО, ООН, Г20, Г7, Г5, накрая си останах само аз. Г1. Каня си се на форуми, отивам, обсъждам, съгласявам се, приемам – амейзинг!

И понеже наближават изборите, не слизам от джипката. За два месеца асфалтирах Тексас, Колорадо, Южна Каролина, по едно време се разсеях, та и Мексико асфалтирах, стигна се до струпване на войски по границата, проблеми, скандали... Бил съм нападнал страната им, фейк нюз! Бандити! Обаче много се натегнаха отношенията, армията ми също взе да се мръщи, та се наложи пак да звъня на моя френд Бойкоу. Викам, ще вземат да ме свалят, напечено става, помагай! След кратка консултация с него, арестувах Джеф Безос, Бил Гейтс избяга в Сингапур, а на Илон Мъск прокуратурата му изнесе ракетата като доказателство, че е виновен.

Още не знам в какво, Бойкоу ми е пратил есемес с 18 примерни обвинения, ще ги обявя вероятно в понеделник. Народът доволен, армията заета, само НАСА нещо подскачаше нервно, счупил съм бил ракетата на Мъск. Аз им викам: „Изи, изи, всичко е олрайт, всичко е амейзинг, в чували сме я опаковали и е на сухо, няма да се развали“, та млъкнаха. А иначе, ако някой се интересува от  „Фалкон 9“, има я в интернет. За цена на лични.