Кубрат Пулев продължи да "хапе" Владимир Кличко в медийните си изяви преди мача за световната титла в тежка категория на професионалния бокс. Двубоят ще започне около полунощ на събота срещу неделя в Хамбург.

"Той е много добър боксьор. Висок, здрав физически, бърз и работи отлично с краката, Има всичко, което му трябва, за да е световен шампион, но няма сърце. Държи се като момиче", заяви Кобрата по адрес на Кричко в интервю за телевизия RTL.

Пулев явно визира дребните игрички, които прави съперникът му преди двубоя - бяга от допинг проби, опитва да унижава щаба му, налага на българина неподходящи ръкавици...

"Имам всички компоненти, за да постигна победата. Знам, че съм по-добрият боксьор, и съм готов да издържа и 20 рунда", допълни  Кубрат.

Пулев заема 4-ото място в класацията на WBA (World Boxing Association) и няма поражение в 20 изиграни срещи сред професионалистите. 

Междувременно и националният отбор по футбол, заедно с целия треньорски щаб и ръководството на националния стадион “Васил Левски”, подкрепи Кубрат Пулев с групова снимка пред камиона, носител на посланията на българите към Кобрата. Футболистите излязоха специално от закритата си тренировка, за да пожелаят успех на българския шампион.

Днес “най-големият фен” на Кобрата ще продължи да събира посланията на всички българи на ремаркето си пред главния вход на стадиона. Хиляди вече написаха посланията си за късмет. В събота, камионът ще обикаля София като нетрадиционен движещ се билборд, за да допринесе за повдигането на духа и създаването на положителна атмосфера преди мача.