Интерактивната ТВ услуга на Булсатком идва с нови промоционално оферти за коледните и новогодишните празници. 

B-box, иновативният ТВ приемник на компанията, може да превърне всеки телевизор в смарт-устройство, благодарение на Android TV. Това означава достъп не само до над 130 канала с HD качество, 8 в 4К ULTRA HD качество и над 40 канала, разпространявани само за клиентите на Булсатком, но и достъп до всички любими медийни приложения на Google Play.

Това означава, че всеки телевизор с HDMI конектор може да стане устройство за ползване и на десетки други услуги - Netflix, HBO, YouTube, Spotify, Plex, Hulu, дори приложения за работа като Google Drive.

Устройството е компактно, с модерен дизайн и може да работи през всякаква интернет среда - през кабел или дори WiFi. Несъмнено удобство е фактът, че е напълно преносим и може да бъде свързан с всеки телевизор - не само в България, но и в целият Европейски съюз.

B-box издига преживяването на следващо ниво чрез иновативен подход в представянето на ТВ каналите и архивното видео съдържание, подредено в каталог по заглавия, типове и жанрове и препоръчва ТОП 100 от най-гледаните предавания за последните седем дена. Притежателите на устройството имат възможност да се възползват от опциите обогатена детайлна информация за предаванията и превъртане 7 дни назад с помощта на Bluetooth дистанционно управление. Адаптивна е подредбата на любимото съдържание в допълнение с гласовите команди на български език чрез Google асистента.

Промоционалните предложения включват покупка на b-box и 12 месечен достъп до интерактивната телевизия и се предлагат в три варианта - Premium Zombie, Super Sport и Fat boy. По този начин всички клиенти, които се възползват от атрактивните коледни оферти, могат да гледат любими сериали, водещи филмови продукции и спортни събития през цялата година.

Premium Zombie е на цена от 199.99 лв. и включва над 190 ТВ канала + HBO, HBO 2 и HBO 3. С пакет Super Sport, който е на цена 299.99 лв. клиентите на Булсатком могат да се насладят на много спорт с включените канали Diema Xtra, Max Sport и Eurosport 4K. А пакет Fat boy обхваща всички ТВ канали, които предлага интерактивната телевизия на Булсатком за 399.99 лв. Специалните оферти са валидни от 18 ноември 2021 г. до 15 януари 2022 г. и от тях могат да се възползват всички нови и съществуващи клиенти на Булсатком. 

С празничното предложение от b-box, зимният сезон и коледно-новогодишните празници ще бъдат по-уютни и приятни с огромното разнообразие от телевизионно съдържание от Булсатком, безспорен лидер в платената телевизия в България.