Девет души в Европа са санкционирани от закона Магнитски, осем от тях са българи. И то не просто обикновени българи, а все хора, държали ключови позиции към парите към ключови министерства за управлението на България.

Вчера американското посолство обяви втори списък със санкционирани, а се говори, че имало и още списъци. Едно по едно дотук бяха отстреляни осем българчета, а примката около последното, най-бай българче, се стяга.

Ако продължаваме да си правим парламентарни избори с това темпо, а американците вадят списък след списък, накрая няма да има за кого да гласуваме, както вървят нещата. Освен за „ония аматьори“ от ПП и ДБ, дето викаше Деси Атанасова. Тях как ли не ги наричат, но защо Деси ги набеди за аматьори, тогава не разбрах. Сега ми се изясняват нещата. Вярно е, че българската политика 30 години само от професионалисти се правеше и много хубаво си вървеше, докато не се намесиха аматьорите. Откъде се появиха тия да чупят системата, не знам, ма откакто са в парламента, само скандали, само интриги, не оставят хората да работят на спокойствие.

Първо хванаха оня карък Влади, че живее в недеклариран апартамент, после го хванаха в краден автомобил, сега па го хванаха съвсем официално вече, че крал милиони евро от Черепа за „определени политици“. Определените политици се кръстят и викат: „Едно евро не съм взел“. Ми не е взел, той си каза, че сам му ги е давал.

А и тия пачки и злато на снимките в спалнята Му така си бяха, той какво общо има? Целият фейсбук им разглеждаше серийните номера и правеше експертиза, само прокуратурата нещо не успя да ги разчете. Тя прокуратурата и с превода на доклада на испанците за къщата в Барселона така се затрудни – още май не могат да намерят преводач от испански. А сега май ще се окаже, че американците също са ги разчели номерата на банкнотите.

Пу-пу дано да нямат някой с испански в посолството, че така като стане... То американците с техните технологии какво ли не могат да разчетат, преведат, снимат, докажат и изплескат после пред журналистите. Аз откога ви разправям, че новите технологии ще ни изядат хляба. И не само на на нас хляба, ми и на тях хайвера. Хубаво, тях ги хвърлят на вълците, както се оплака и самият „определен политик“, визирайки Христо Иванов.

Ама децата им? Тях на кого оставяме? Как па веднъж никой не помисли за децата на тия хора - нито технологиите, нито американците, нито аматьорите. Севда я арестуваха пред детето й, сега Влади го топят пред детето му, детето и внуците на Борисов и тях ги съсипват с тия арести и намеци за него... Аз просто не знам как е възможно да продължава това и не се спре с тия разследвания веднъж завинаги в името на децата. Те са ни всичко и в тяхно име се прави всичко това. Хубаво, де, не в името на всички деца, само на техните, ама и те са дечица. Да се смилим, да се смирим и да се снишим. Стига вече завист, омраза и разделение. И стига вече избори. Аман. Да ги оставим хората да работят.

Работа, работа, работа.