Може да сме грешили, но огромната работа сме я свършили, каза в Пазарджик лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов. Той коментира, че в региона по време на управлението на ГЕРБ са изградени пътища, училища, спортни зали.

"Истински съм натъжен, че не е готов Западния околовръстен път на Пазарджик, а парите са похарчени по време на управлението на "Промяната", каза Борисов.

„Идва някой и казва – нищо не сте направили. Но цената на горивото падна с 1 лев, след като падна тяхното правителство. Вземали са по лев от вас на всяко зареждане.  В момента веригите ви грабят, защото те изпуснаха инфлацията, а тя води до обедняването на хората. Най-лошо то е разединен народ, мразещи се хора. България беше на регионите – а сега навсякъде намаляват броя на депутатите, защото регионите обезлюдяха“, посочи още Борисов.

„Нищо не е направено за 2 години. Защо?“, попита той и допълни, че по време на управлението на ГЕРБ към общините са насочвани достатъчно средства за разлика от сега, когато те още нямат бюджет.

„Бюджетът на държавата е тотално издънен. България беше фактор по време на нашето управление. Срещите на балканските лидери бяха в София, а сега няма такива“, коментира още Борисов.

В препълнената зала „Маестро Георги Атанасов“ в Пазарджик той се срещна със симпатизанти на ГЕРБ като бе посрещнат с аплодисменти. На срещата присъстваха кандидатите за депутати от 13-и Пазарджишки район.  Водачът на листата Екатерина Захариева каза, че се гордее, че живее в България.

„Омръзна ми да слушам, че "Промяната" са се върнали, за да работят за страната. Ние не сме си тръгвали и няма да си тръгнем. Имаме намерение да се върнем, но в управлението и да спрем тази разруха“, коментира Захариева. Тя посочи, че България е имала успешно председателство на ЕС, а сега вече страната ни не е фактор. „Когато няма държава, когато няма силни институции, всеки прави, каквото иска. Време е това да спре ако сформираме правителство“, каза също Захариева.

Вторият в листата и областен координатор на ГЕРБ Найден Шопов посочи, че по време на управлението на Промяната инфлацията и цените на горивата са стигнали невиждани размери. Той призова присъстващите и всички симпатизанти на ГЕРБ да изберат стабилността и сигурността като подкрепят с бюлетина №2 на 2 април Коалиция ГЕРБ-СДС.

Кметът на Пазарджик Тодор Попов посочи, че политиката е резултативна дейност. „Там трябва да се постигат резултати, а ние вече няколко месеца нямаме бюджет.

Кметът на Пазарджик посочи още, че хората не са виновни, но на практика инфлацията бърка в джоба им. По думите му е необходима предвидимост и стабилност в държавата, а това може да се случи на 2 април.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ