България праща на Украйна зенитно-управляеми ракети. Те имат дефекти и именно това е причината за щедростта на родните власти - не може да бъдат ремонтирани без руско участие и използването им поставя в риск българските военослужещи. Украинците да му мислят.

Военната ни подкрепа ядоса Румен Радев, който обвини парламента и правителството, че са превърнали българската армия в "донор на чужди армии".

Антон Хекимян има огромен шанс да спечели изборите за кмет в София още на първи тур. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Вижте причините за оптимизма му в долния линк.

"Сглобката" проскърца заради отказа от взаимна подкрепа при балотажи на местния вот. Борисов заплаши с предсрочни избори, ако ПП не подкрепи кандидат на ГЕРБ в градовете, където издигнат представител на най-многочислената партия в парламента се изправи на втори тур срещу кандидат на трета група.

Избирателите на БСП в Сливен са изправени пред сложна дилема - вижте как и защо социалистите се озоваха с двама кандидати на изборите.