Австрия официално обяви, че приемането на хиляди сирийци и афганистанци е част от "билета" на България за Шенген по въздух. Освен, че ни гарантира най-сигурния начин да се изстрелят резултатите на "Възраждане" в Космоса, да питаме западния бюрократ и нещо друго: добре, ама те като не ни искат, а искат в Австрия?!

Бойко Борисов с фамозната му повратливост някак си успя да върже темата към това - да опростим на "Газпром" транзитните такси, които уж гласувахме. И които така и не събрахме никога...

Все пък държавата се съ-управлява от човека, който започна "Южен поток" (но ЕК го спъна) и от човека, който реализира "Турски поток", наречен от него "Балкански", но реално руски.

Като казахме Борисов - лидерът на ГЕРБ напомни за политическата си решимост и умение отново, като "занули" 80 % от софийската организация и пое нещата на "ръчно". 

Така например - след 18 години управление на "гражданите за европейско развитие..." в София, всеки един скандал продължава да удря фронтално "в десятката" новия кмет Васил Терзиев. Включително и такива като тъпотията с кичозната златна арка, поръчана всъщност... при Фандъкова. 

Но това може би е друг разговор - на Терзиев с неговите пиари... Не е наша работа.