Около 10 хиляди "сини" фенове се стекоха  в "Арена Армеец", за да подкрепят каузата за спасението на баскетболния "Левски". Залата бе пълна почти докрай, като събраните средства от билети ще бъдат предоставени на отбора, който е изправен пред фалит, а през миналата година стана шампион и спечели още две купи.

Днешното шоу започна с изпълнението на химна на "Левски", след което бяха представени и участниците в програмата - настоящите играчи от футболния и баскетболния клуб, както и футболни легенди на отбора. Пред "синята" публика бяха представени и новите попълнения в тима на Стойчо Стоев, включително подписалият днес договор с тима нападател Лукаш Гикевич.

Зрителите първо видяха двубой между легендите и настоящите футболисти, като в крайна сметка тимът на Георги Иванов, Даниел Боримиров, Александър Александров-Кривия, Христо Йовов, Станислав Ангелов, Антони Здравков и Гошо Гинчев спечели със 7:6 след много обрати.

Шоуто продължи с музикални изпълнения на рапърите и фенове на "Левски" Алекс Пи и Камората. Отбелязан бе и рожденият ден на бившия играч на "сините" Валери Божинов, който присъстваше в залата. След това започна и кулминацията на следобеда - двубой между футболистите и баскетболистите в две полувремена - едно на малки вратички и едно на баскет.

В края на събитието Тити Папазов, един от организаторите, изрази благодарността си към "сините" фенове, след което още веднъж цялата зала изпя химна на "Левски". В арената бе човекът, написал музиката на песента - Стефан Димитров. Имаше и други известни личности и ветерани на клуба. През следващата седмица ще бъде обявена събраната сума от шоуто.