"Гледам по магистралата Денков си наслагал билбордове с мен. Аз не давам на партията да ме слага, но Денков се е накачил с мен и пита "Кой искате да ви е премиер"? Той дължи само на мен това, че е бил премиер."

Това обяви на среща със симпатизанти в Разград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той обясни, че е подал жалба в ЦИК и областните управители били задължени да махнат "тази пропаганда с мен":

"Колко пари имат тези хора? Само техните физиономии виждам по магистралите из цяла България."

"Безотговорността им няма край! - продължи Борисов. - Те видяха провала си и в София, и във Варна, и навсякъде. Знаят, че единственият им шанс е да станат остра опозиция и да бият по новото правителство, да дестабилизират. И евентуално след още 4 избора пак Западът да ни събере. Това е тактиката им, но е пагубно за България."

Той се обърна към ПП-ДБ с думите: "Казвате без Бойко с ГЕРБ може - готов съм, да. Но вие кой ще предложите? Няма кой!"

"Механизмът им на мислене е на улична бригада - източват информация от икономическа полиция, ДАНС, службите. Затова искаха службите - защото имат от какво да се страхуват", добави Борисов.

Според него на Асамблеята на НАТО имало доста непоканени. Лидерът на ГЕРБ разказа, че е имал среща с американски конгресмени, с немски депутати, но не видял други хора, защото "западните ни партньори добре разбраха какво се е случило през последните 3 години".

"Щом няма да правят с нас, ще правят с "Възраждане", само че официално не могат, - коментира Борисов какво ще е бъдещото правителство. - С БСП е лесно да се направи нещо, защото госпожата следва кеш потоците - както се казва в записа им. Чудя се защо президентът Радев и Корнелия Нинова не се разграничават от тези записи?"

"С днешните си постове Киро и Асен казват, че България не ги интересува. Мечтите им са само за узурпиране на властта с малцинство и чрез терора на службите и съдебната власт да контролират България. Това ни казват. Ние им казваме, че това няма да стане!", завърши лидерът на ГЕРБ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ