Григор Димитров поживя няколко дни наистина кралски в Акапулко, където го гледат добре като настоящ шампион на турнира от сериите "ATP 500" с награден фонд 1 414 550 долара. Тази нощ Гришо стартира защитата на титлата си срещу сърбина Филип Краинович, но преди това намери време да се позабавлява.

Видео как Димитров скача от ръба на скала в прочутия мексикански курорт вече обиколи света. Тенисистът първо хвърли феновете си в мистерия, като публикува в профила си в Инстаграм снимка с надпис: "Нямам шанс! #35метра #обичамтемамо".

След това някой от неговите спътници на забавлението (сред тях и блондинка, която не е Мария Шарапова, а словашката звезда Даниела Хантухова) публикува видео от скока. То обаче беше премахнато. Не след дълго вече монтираният професионално материал се появи като филмче в акаунта на ATP тура в Youtube. Ако се вгледате малко по-внимателно, ще видите, че скокът е от доста по-малко от 35 метра. А точките обира професионален гмуркач, който се хвърля във водата с тенис ракети на ръцете. 

Както се казва - купон да става... "Йее, бейби", провикна се българинът във водата.

А сега е време Гришо да покаже силата си в своето истинско амплоа.