Не е изненада, че българският фейсбук потребител рязко са наложи да остави важни теми кърменето в мола и познанията по ваксини и кемтрейлс и за часове навакса в теми като контактни спортове, генетика и т.н. Иначе темата със... спортистката от Алжир Имане Хелиф си я бива - тя продължи днес ето така:

И понеже "цялата Мара втасала" - на Олимпиадата се състезава и нидерландец, който е осъден и лежал присъда за полов акт (по-точно - три) с 12-годишна. Според човека - той си е изплатил гражданския дълг с изтърпяната донякъде присъда.

Иначе в рамките на спортното събитие не е като да няма материал за критики - например да накараш плувците да гълтат вода в Сена... Което, оказва се, не понесло на стомасите на съвсем всички.

И за да не се чувстваме извън спорта, като кални борби за лилипути изглеждат боричканията на нашия т. нар. политически елит - кой е по-по-виновен, за да изпуснем (най-вероятно) поредния транш по ПВУ.

Затова пък ПП-ДБ ще опита да блокира възможността този ВСС да избира нов главен прокурор и нов председател на ВАС. Дребният шрифт в случая е, че трябва някакво мнозинство, което да им го гласува в НС.