Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мария Шарапова шокира спортния свят - рускинята обяви на извънредна пресконференция в Лос Анджелис, че е дала положителна допинг проба. Часове преди появата на Маша пред медиите вървяха спекулации, че ще се откаже от тениса заради многобройните си контузии.

Онзи ден Шарапова отказа участие в силния турнир в Индиън Уелс, САЩ.

"Преди няколко дни получих съобщение от ITF, че направената ми допинг проба е положителна, започна рускинята. Не искам кариерата ми да приключи по този начин и се надявам да мога отново да играя някой ден. Със сигурност, когато реша да се откажа, няма да го направя тук - в центъра на Лос Анжелис, на този грозен килим. Аз трябва да поема отговорността, защото това е моето тяло. Важно е да имаш добър екип около себе си, но в края на краищата, всичко зависи само от теб."

Тя разкри, че е вземала лекарството "Мелдронад", а забранената съставка - "мелдониан". На 22 декември Шарапова е получила писмо от Световната антидопингова агенция (WADA) с обновените лекарства, които не могат да се използват. Но призна, че не е прочела списъка.

"Нямам представа какво ще се случи. Научих преди няколко дни и ще работя съвместно с ITF. Ще видим какво ще е наказанието ми."

Шарапова е приемала лекарството през 2006 г. - когато се е разболявала. 

Мария има 5 титли от Големия шлем, бивша №1 в света е.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Радев

Всички лапат. Въпросът е да не те хванат.

Бъкгарин

Това не е оправдание! Това е обяснение за "лапни-шарани".Трябва да бъде изхвърлена като непотребен парцал!

Много недостойно, Радев.

То е чудесно лекарство, латвийско, помага при гръдна жаба, алкохолна абстиненция, както и когато съперниците в спорта са по-силни.

Днес още няколко руски и савецки спортисти са направили подобни разкрития. Несъмнено и на тях им е бил нисък магнезият в продължение на десят лет.

А така

Маша вече не е наша, да си гледа работата. Забила се е като крава, сега ще плаща. Руската школа си знае едно, без бодеж няма растеж!

"Лекарството ми помагаше, затова продължих да го приемам, подобно на други". А другите ? Какви са ?

Ебати и простите злобари са се изсрали отдолу.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.