„Генерация Z“ е името на новия младежки проект на Клуб Z. Целта му е да даде думата на талантливи български младежи, които нямат достъп до ресурсите на т.нар. традиционни медии. Представяме ви Борислав Кръстев – един от постоянните автори в проекта. 

Борислав Кръстев е роден през май 1990 г. в София. Средното си образование е получил в т.нар. Втора немска – 73-то СОУ „Владислав Граматик“. Завършил е история и политически науки в Университета в Нотингам.

Първия си репортерски стаж започва още като ученик във в. „Труд“, а през годините работи в агенция „Фокус“ и в БНР. В момента като политически репортер е част от екипа на Клуб Z.

„Едно голямо парче от свободното ми време е заето от бойните изкуства, с които се занимавам от дете. През последните години тренирам и преподавам средновековна историческа фехтовка в единствената школа в България. Каквото друго остане като „свободно време“, използвам го за умерени злоупотреби с алкохол и приятели“, шегува се Бобо.

В бъдеще той планира да се занимава с отразяване на международни събития в конфликтни зони.

В „Генерация Z“ Бобо ще пише по въпросите, свързани с технологиите, социалните мрежи, електронните правителства, електронните допитвания и гласувания и въобще за всичко, което е неделима част от интернет пространството. Вижте и мотивите му да се включи в проекта:

Вижте кои са другите автори:
1 2 3 4 5 6 7 8 9