„Генерация Z“ е името на новия младежки проект на Клуб Z. Целта му е да даде думата на талантливи български младежи, които нямат достъп до ресурсите на т.нар. традиционни медии. Представяме ви Георги Клисурски – един от постоянните автори в проекта. 

Георги Клисурски е роден в София през януари 1991 г. Завършил е Американския колеж в София и е бакалавър с две специалности (икономика и инженерни науки) от Дартмутския колеж (Ню Хемпшър, САЩ). В момента прави две магистратури по държавна администрация в Харвард и бизнес администрация в Уортън (по-конкретно MPA в Harvard Kennedy School of Government и MBA в The Wharton School at the University of Pennsylvania).

Има три години стаж като икономист консултант в Ню Йорк в сферата на конкуренцията на пазара. Работил е по сливанията на някои от най-големите международни корпорации, като е изследвал последствията за цените и потребителите и е съветвал американски и европейски регулатори.

А какво прави в свободното си време?

„Обичам природата и моментите, споделени с приятели“, казва Георги. И разкрива къде се вижда през следващите години: „След като завърша магистратурите, бих искал да продължа работата си като консултант, но в Лондон, а след още няколко години искам да се установя в България и да работя първо в частния, а след това и в държавния сектор“.

В „Генерация Z“ Георги ще пише за икономика. Вижте и мотивите му да се включи в проекта:

Вижте кои са другите автори:
1 2 3 4 5 6 7 8 9