Тази вечер от 19:55 и 22:00 часа се играят последните мачове в групите от А до D в Шампионската лига. По традиция във вторник двубоите се излъчват пряко по каналите на мобилния оператор А1, по-долу можете да видите програмата.

В най-интересните групи все още има интрига, в която се замесени големи клубове. 

В квартет В "Тотнъм" най-вероятно ще разчита само на победа като гост на "Барселона" - каталунците вече си осигуриха осминафинал и първото място. В другия двубой "Интер" приема ПСВ "Айндховен", който също не се бори вече за класиране, но с обратния знак.

Английският и италианският тим имат по 7 точки. Единият ще продължи в Шампионската лига напролет, а другият - в Лига Европа.

Много интересно е съперничеството и в гр. С. "Ливърпул" приема "Наполи" и му се налага да гони победа с два гола, за да попадне в плейофите. В същото време "Пари Сен Жермен" гостува на "Цървена звезда", като математически не си е осигурил продължаване - поражение ще го изхвърли от турнира.

В момента ситуацията е следната: Наполи има 9 т., ПСЖ - 8, "Ливърпул" - 6, а "Звезда" (4 т.) е с теоретичен шанс, макар и много илюзорен, за Лига Европа, ако спечели срещу французите, а "червените" паднат на "Анфийлд" от италианците.

В гр. А всичко е ясно. Единствената въпросителна е кой ще я спечели - "Атлетико" (Мадрид) или "Борусия" (Дортмунд). Подобна е картината в гр. D, където "Галатасарай" и "Локомотив" (Москва) спорят за третото място. Победителят и подгласникът са излъчени - "Порто" и "Шалке".

Вижте програмата:

Група А

22:00 "Монако" - "Борусия" (Дортмунд)

22:00 "Брюж" - "Атлетико" (Мадрид)

Група В

22:00 "Интер" (Милано) - ПСВ "Айндховен"

22:00 "Барселона" - "Тотнъм", на живо по MAX Sport 2

Група С

22:00 "Ливърпул" - "Наполи", на живо по MAX Sport 3

22:00 "Цървена звезда" - "Пари Сен Жермен"

Група D

19:55 "Шалке" - "Локомотив" (Москва), на живо по MAX Sport 2

19:55 "Галатасарай" - "Порто", на живо по MAX Sport 3