Нова регистрация

Бившият шампион от олимпийски и параолимпийски игри Оскар Писториъс бе оправдан за предумишлено убийство на приятелката си Рива Стеенкамп на 14 февруари 2013 г. Съдия Токозиле Масипа прецени, че липсват достатъчно неоспорими доказателства, че лекоатлетът е планирал да застреля модела. При произнасяне на присъдата Писториъс се разрева в съда в Претория, Южна Африка.

Предстои Масипа да обяви решението си по обвинението за непредумишлено убийство.

Оскар Писториъс застреля Рива на връх празника на влюбените през миналата година, докато тя бе в тоалетната. Той се оправда, че я взел за нашественик и събуден през нощта от шум открил огън, без да подозира, че е по любимата му.

Писториъс, който се прочу с това, че спечели титли на пистата, бягайки с протези, отърва доживотен затвор, но взе още може да влезе зад решетките.  

Очаквайте подробности!

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.