Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

znachi problema ne e v neaktinostta na bulgarite v chujbina, a na tezi v Bulgaria

Кориандър

Защо избирателната активност се изчислява на база цялото население, включително нямащите право на глас (0-18-годишните), които са близо 20% от населението?

На база имащите право на глас се изчислява, нямащите право на глас не се смятат, най-много някои починали лица да се появят в списъците, което е много рядко срещано и според мен е по-скоро фолклор. Другото нещо, което хората не разбират, е, че подаването на невалидна бюлетина няма никакво значение, защото резултатите от изборите се определят като процент от валидно подадените бюлетини. А негласуването е най-голямата глупост. Колкото и да им показваме на политиците, че не ги харесваме, тях това не ги засяга, защото политиката не е игра на харесване а на власт. И всички да спрат да гласуват партиите сами ще си гласуват и пак ще са на власт. От негласуването единствени печелят партиите с твърди електорати, които най-много не харесваме.

Кирил Милчев

Лондон все повече се очертава като новата българска столица.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.