Мнозинството жители на ЛНР, ДНР, Запорожието и Херсон са се съгласили да станат част от Русия под дулото на "Калашник", стана ясно от резултатите след т.нар. "референдуми" в окупираните от Путин части на Украйна. 

Родното външно министерство пък се присети да предупреди българите - не ходете в Русия, ако сте там, има спешни телефони и мейли на посолството. 

Две станаха маймунките в Сочи след срещата на двамата диктатори - Путин и Лукашенко. Беларуският президент наказа руския с урок по оцеляване, когато те мразят, коментира Христо РИМПОПОВ.

Въобще не е налице престъпление по делото срещу Огнян Донев и Борис Борисов за блокови сделки, продължило над 11 години. Това реши Върховният касационен съд днес, потвърждавайки финално оправдателната присъда на две предишни инстанции.

Енергийната ни политика ще е може би най-важната сфера за следващата власт. Какво обещават основните партии в програмата си като мерки? Клишета, зелени амбиции, ядрена енергия... но се усеща и голяма липса - позиции за шистовия газ.