Галин Иванов е новият старши треньор на ЦСКА,  а негов помощник е Владимир Манчев. Двамата са бивши футболисти на отбора, а сега работят в детско-юношеската школа на клуба.

Първоначално се смяташе, че Иванов ще е временен вариант да назначаването на титулярен наследник на Стойчо Младенов, но се оказа постоянен. Той, който и Владимир Манчев, не разполагат с необходимия УЕФА Про лиценз за "А" група, но се търсят варианти за специалист, който само да поеме тази представителна в случая функция.

От щаба на Стойчо Младенов на работа в клуба остават треньорът на вратарите Стоян Колев и Ренато Шмит.

"Назначаваме Галин Иванов заедно с Владо Манчев. Знаете, че Галин от осем години е треньор в школата и е близо отбора, обясни изпълнителният директор Александър Тодоров, натоварен със задачата за намери предводител на армейците. - Неговият набор 1998 е най-силният в школата. Само след една година на тези футболисти им предстои да подписват професионални договори. Нормално и резонно е Галин Иванов да води отбора. Ще има треньор, който да е лицензоносител. Нека видим как ще тръгне. Надявам се отборът да се развие в положителна насока. Постоянно виждам как работи Галин Иванов. Имам преки впечатления. Мисля, че това ще го предаде и на първия отбор. Наистина му липсва опит, но пък има и голям ентусиазъм в него."

Малко преди 10 часа Галин Иванов изведе ЦСКА за своята първа тренировка, която ще се проведе на базата в Панчарево.