„Генерация Z“ е името на новия младежки проект на Клуб Z. Целта му е да даде думата на талантливи български младежи, които нямат достъп до ресурсите на т.нар. традиционни медии. Представяме ви Даниел Миладинов – един от постоянните автори в проекта.

Даниел Миладинов е роден през май 1994 г. в Стара Загора. Средното си образование е получил в местната руска гимназия „Максим Горки“, а в момента завършва право в Бургаския свободен университет.

През миналата година е изкарал последователни стажове към секретаря по правни въпроси на президента Румен Радев и в сп. A-specto.

„Свободното си време отделям най-вече на философията и нейното изучаване, а в момента съм се захванал с опресняването на един език и ученето на друг“, казва Даниел. И добавя: „Историята ми е хоби и винаги когато мога, прекарвам време из необятните Й дебри. От малък съм „хронично запален” по нея. В един момент бях толкова обзет от тази наука, че съм подредил целия си живот хронологично в главата си. Което пък се оказа доста полезно „професионално” изкривяване.“

В останалото време Даниел се занимава с право, разбира се, но го увличат политиката и международните отношения. Не харесва застоя и винаги търси нови проекти, в които да се включи.

В „Генерация Z“ той ще коментира и анализира въпросите на световната политика. Ето и защо реши да стане част от нашия младежки проект:

Вижте кои са другите автори:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10