Значи да не съм чула вече, че няма туристи по Черноморието.

Защото аз не знам, ако няма туристи, за кого, по дяволите, по цяла нощ дъни тая чалга от заведенията на плажа...

Цял месец вече не спим, купонът на морето тече, отекохме и ние... Ходим на работа недоспали, като след запой... Ходи обяснявай после, че не си бил цяла нощ на дискотека.

Дойде ли четвъртък, още от обяд почвам да се стряскам. Викам си: има-няма два месеца, ще ги изкарам някак - т'ва лято не е вечно!

Обаче още към 1 вечерта съжалявам, че съм била такъв оптимист. Къщата се разлюлява от "Бяла роза", прозорците треперят като при бомбардировка. Скачам да видя да не са изместили купона под балкона...

Някак си ми се отспа рязко. И ми се допи. Ама ми е неудобно някак сама да си сипя. То и на хоро ще ме избие още малко.

Нямало хора по морето... За през деня не знам, защото съм на работа, ама нощно време кръчмите на плажа вече месец се пукат. Пукам се и аз, щото пак е четвъртък... Една вечер ще ни обгазяват с отрови, друга - с Азис и Слави. Репертоарът на диджея отдавна го научих наизуст.

Момче, смени го малко, моля те, не се издържа вече! Почнах да се разчуствам на бавните парчета на Азис - това не е нормално.

Добре, че мъжът ми спи като пор...

След Азис пък пускаш Слави: "... Копелета гадни бяхме всичките до един ". Върна ме в тийнейджърските години, ама вече ми се спи.

2 часът е. Чудя се на 112 ли да звъня, да си лягам ли, салата ли да режа???

Симеонов, къде си бе човек, съсипахаятаядържава!

---

Бел. ред. - Статуса на Борислава Априлова препечатваме от фейсбук профила ѝ с нейно позволение. Тя е бивш журналист от София, но от дълги години живее и работи в Бургас.