Маркетинг-директора на "Левски" Цветан Вълчев още е с опасност за живота, макар и вече дошъл в съзнание, след като беше нападнат и пребит с железа от двама непознати тази сутрин пред офиса му на "Герена".

Вълчев е получил доста травми, включително счупвания на черепа. Състоянието му се определя като тежко от лекарите в УМБАЛ "Царица Йоана-ИСУЛ", които опитват да го стабилизират.

Побоят е бил прекратен от бързата намеса на случаен минувач, който разхождал кучето си, и на колеги на Вълчев. Той е откаран с линейка в болница в безсъзнание.

Вълчев работи в "Левски" от повече от 10 години, като е заемал различни длъжности. Според колегите си той е изключително тих и спокоен човек. За момента няма яснота каква е причината за агресията. Води се разследване за разрешаване на случая. 

От "Герена" разпространиха следната позиция:

"Ръководството и служителите на „ПФК Левски“ АД са потресени от инцидента, разиграл се посред бял ден на територията на стадион „Георги Аспарухов“ на 21 август. Нашият колега Цветан Вълчев беше жестоко пребит от непознати засега лица и в момента е в болница, където се полагат всички необходими грижи за стабилизирането му. Сигурни сме, че служителите на реда ще извършат всички необходими действия, за да открият извършителите и подбудителите на този позорен и варварски акт.

Уверени сме, че Цветан ще се възстанови бързо и ще бъде отново сред нас скоро!"

Междувременно бТВ разпространи видео от мястото на инцидента, на което се вижда как двама души се отдалечават бягайки - явно, след като са пребили Вълчев. Кадрите са от охранителни камери на ст. "Георги Аспарухов".