Легендарният актьор, режисьор и продуцент Робърт Де Ниро започва снимки в биографичния филм "Joy" на Дейвид О. Ръсел. Лентата е посветена на изобретателката Джой Мангано, съобщи The Guardian.

Де Ниро играе бащата на Джой - майката на три деца, която става един от най-успешните американски предприемачи и чиито изобретения и до днес облекчават живота на домакините. Ролята на самата Джой Мангано ще изпълни красивата Дженифър Лоурънс.

Двамата актьори вече се снимаха заедно в два филма на режисьора Дейвид О. Ръсел - "Американска афера" и "Наръчник на оптимиста", за ролята в който Робърт Де Ниро бе номиниран за "Оскар" за поддържаща роля.

Напомняме, че миналия месец Дженифър Лоурънс влезе в центъра на вниманието с криминално разпространените нейни голи снимки в интернет. В интервю за Vanity Fair след това Дженифър заяви: "Това не е скандал, а сексуално престъпление!"

След изтичането на снимките в мрежата Лоурънс обеща пред Radio 1 (BBC), че никога повече няма да има собствени страници във Facebook, Twitter, Instagram и каквито и да било социални мрежи.