Има едно хлапе, което при детските боеве в махалата ту е от едната, ту е от другата банда. Накрая обикновно всички го бият.... На това прилича позицията на президента ни Румен Радев, който хем категорично е против всякаква военна солидарност с Украйна, хем е отворен за нови милиони евро от ЕС. 

На фона на това не е голяма новина, че назначените от Радев министри ще борят спекулата и цените. Посредством сайт. Само да напомним, че в цялата история дори най-страшният мафиот винаги се е плашел само от едно: от държавата. Защото единствена тя има властта да променя правилата. Или пък просто да пуска нови сайтове...

А като заговорихме за лъжи и измами, Клуб Z проследи конкретни думи на Костадин Костадинов - един от прогнозните големи печеливши на предстоящите избори. Те не отговарят нито на фактите, нито - според нас - и на Наказателния кодекс. Друг е въпросът какво мисли (или не) прокуратурата по въпроса.

Без никаква връзка по темата за ментетата: проучване на Клуб Z изрежда някои факти около предполагаемото платно на Джаксън Полък, намерено у нас. И за което се твърди, че е от "колекцията" на Николае Чаушеску. Много са интересни - ако сте пропуснали, вижте ги непременно.

А ако понякога ви се струва, че живеем на място с не точно най-умните хора, сетете се за турчина, който опита да мине нелегално границата с 1,5 млн. евро. Ама на дребни... Разположени в 8 найлонови чувала в лека кола.

През цялото това време Германия и Дания са поредните две "бели" икономки, които ще се свържат с водородопровод. Докато тук, с цената на живота и бъдещето на децата си крепим рахатлъка на... знаете кои.