Сапунката за това дали Димитър Димитров ще стане треньор на "Левски" влезе в "нов сезон" днес в базата на "Ботев" (Пловдив) в кв. "Коматево". След като цяла седмица всички увещаваха как нямало промяна, Херо бил сигурен за "Герена", след мача между "канарчетата" и "сините" (0:3) и двете страни дадоха изказвания, от които стана ясно, че далеч не всичко е розово.

"С Херо обсъждахме селекцията и евентуални промени по състава, рече Иванов. - След 10-15 дни ще имаме нова среща. В живота няма нищо сигурно. Така че след Нова година ще видим дали Херо ще бъде треньор на "Левски". В същото време Димитров отказа коментар.

"Съдията имаше влияние върху представянето на двата отбора в днешния двубой, така Гонзо пък коментира мача. - За първи път виждам да се дава червен картон без да има контакт. Лошото е, че реферът тръгна да компенсира. Благодаря на моите футболисти за представянето." 

В същото време поражението хвърля сянка върху оставането на Велислав Вуцов в "Ботев". Треньорът пое вината за загубата.

"Като има такъв резултат, най-виновен е треньорът. Приемам всички критики. Когато бием, всички се радваме, когато падаме, трябва да си кажем нещата, обяви Вуцов. - Истината е, че загубихме по нелеп начин. 0:3 в никакъв случай не отговаря на играта. При 0:0 пропуснахме 3-4 положения. Винаги съм казвал, че създаването на положения не е вкарване на гол. Голът е най-трудното нещо. Те ни вкараха ни без положение. Смените не се получиха. Отидохме на един хаос и в хаоса получихме още два гола." 

Вуцов не пропусна да разкритикува и съдията:

"Днес правилата бяха някъде другаде. Още в началото имаше безспорна дузпа за нас срещу Чунчуков. Ами жълтите картони, някои нарушения? В едно съм убеден - до края ще се борим за първата шестица. Днес направихме крачка назад. Днес не бе добър мач. След като "Левски" ни надбори по целия терен, няма как да спечелим. С хората от Левски няма да влизам в полемика. Те са си в правото да се радват."