Футболистите на ЦСКА отидоха при бесните си фенове в сектор "Г" на стадион "Българска армия" след 0:0 срещу "Берое" в първия кръг от втората фаза на "А" група. Минути след двубоя "червените" се срещнаха очи в очи с гнева на публиката си, която още не е видяла победа на любимия отбор от началото на 2015-а. Днес ЦСКА взе първа точка, но отново не вкара гол и ако утре "Лудогорец" победи "Ботев" (Пловдив) у дома, ще дръпне с 5 точки на върха.

Футболистите седнаха пред сектора, а някои от запалянковците слязоха и почнаха да им четат "конско". Разговорът бе приятелски, но това не намали разочарованието на сектор "Г". Мина време, преди играчите да се приберат в съблекалнята.

В този двубой армейците бяха водени от Анатоли Нанков, заменил само за днес напусналия в петък Стойчо Младенов. След срещата Нанков обяви, че целият щаб си тръгва. Не е ясно кога ще бъде обявен новият старши треньор.

Гостите чуха последния сигнал на рефера с 9-има на терена. Те останаха с човек по-малко в 75-ата минута, когато Владимир Зафиров фаулира откъсващия се Луис Соарес и получи директен червен картон, а решението на съдията Цветан Кръстев е най-малкото дискусионно, тъй като бранителят не бе последен в защитата. В продължението на двубоя бе изгонен и Веселин Пенев.

Въпреки численото си преимущество, домакините не показаха по-добра игра от 75-ата мин, напротив. Техните най-силни минути в срещата бяха от 46-ата до червения картон на Зафиров. ЦСКА направи някои добри атаки и създаде голови ситуации, но те не бяха достатъчни. Първото полувреме отново бе проспано, а "Берое" също имаше своите шансове.

Очаквайте подробности.