Article_top

Депутатите от НФСБ в рамките на "Обединени патриоти" ще гласуват "против" оставките на министрите Николай Нанков, Ивайло Московски и Валентин Раден. А партията като цяло се обявява "против едноличния стил на управление на Бойко Борисов по отношение на кадрите", който не е съгласуван с коалиционните партньори и е в нарушение на коалиционното споразумение между ГЕРБ и "Обединените патриоти". 

Това се разбра от думите на вицепремиера и лидер на партията Валери Симеонов, цитирани от "Флагман" и от позиция на формацията, разпространена от пресцентъра й след двудневно заседание на Националния изпълнителен комитет. 

До сбирката се стигна, след като Симеонов не одобри начина, по който бяха поискани и дадени министерските оставки и сам обяви, че свиква заседание, на което трябва да се реши дали НФСБ остава в управлението. 

"Най-тежките удари получихме от своите коалиционни партньори – по-тежки, отколкото от основния ни враг ДПС. Не можем да продължаваме повече така – под телевизионно-тротоарен натиск да се съгласяваме с отстраняването на министри. Депутатите на НФСБ ще гласуват против подаването на оставки на тримата министри – Ивайло Московски, Валентин Радев и Николай Нанков. Десетки са случаите, в които се нарушава точка 6 от коалиционното споразумение от страна на премиера Бойко Борисов", обяви Симеонов пред "Флагман" на излизане от сбирката. 

Заседанието продължава и тази вечер, а партията ще даде пресконференция утре в централата си в София на "Раковски" 134. 

Освен отношенията с ГЕРБ партията дискутира и атмосферата в "Обединени патриоти". В декларацията на НФСБ се цитират и други "кадрови" истории в ГЕРБ, по които няма съгласие. 

Ето и пълния текст на декларацията на НФСБ без редакторска намеса:

НФСБ е против едноличния стил на управление на Борисов по отношение на кадрите, който не е съгласуван с коалиционите партньори и който е в противоречие с т. 6 от Коалиционното споразумение.

Трескавата смяна на ръководни кадри ликвидира държавността и нанася тежък удар върху възможността за изпълнение на коалиционната програма. Нелогичната смяна на министри, заместник-министри и държавни служители създава професионален дефицит и бойкотира изпълнението на програмата.

Всяко едно ново назначение изисква време за опознаване на ресора и изграждане на ефективни взаимоотношения във ведомството. Честите смени на хора, заемащи ръководни постове, пораждат временно напрежение и парализа в цели ресори.

Смяната на министри, без каквото и да било основание, често дори без елементарна човешка логика, създава чувство на несигурност сред останалите членове на Министерски съвет, тъй като въпросните уволнения не са в резултат на несправяне с работата, а от случайни инциденти, маргинални режисирани протести или недоказани обвинения.

Как можем да очакваме, че изградени с десетилетия специалисти ще изпълняват съвестно служебните си задължения, когато са поставени под ежедневен страх да бъдат уволнени без основание и без причина, унизени пред обществото и принудени да представят въпросните уволнения като свои лични решения за оставка.

За какви политически уволнения можем да говорим, когато нито един от уволнените министри – Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски, няма пряка вина за причинената от отклонилия вниманието си шофьор катастрофа. В същия ден през този участък са преминали безпроблемно над 4000 МПС при доста по-тежки условия – проливен дъжд, засилен трафик и др., но катастрофирал е само въпросният автобус, което навежда към основна причина – грешка на водача.

Каква е „политическата” вина на поелите „политическа” отговорност министри, след като уволнението им не е извършено с политическо решение на коалицията. Нещо повече, часове след уволнението на тримата министри, членове и симпатизанти на ГЕРБ формираха групи във фейсбук в тяхна подкрепа, включително с участие на депутати от ГЕРБ.

За всеки нормално мислещ човек е съмнително дали причината за трагичния инцидент в Своге е некачествена асфалтова настилка, при условие, че буквално вчера бяха взети проби за изследвания. Тази версия беше пробутана в първите часове след катастрофата, отнела 17 човешки жертви, от некомпетентни журналисти и удобно бе поета от опозицията и от част от управляващите.

На кой нормален човек не му е ясно, че с въпросните уволнения министър-председателят цели бързо погасяване на общественото недовоство и опазване на личният рейтинг.

Генерал Николай Петров беше уволнен поради отправени неоснователни обвинения към приятеля на дъщеря му. По тази логика можеше да бъде уволнен, например, заради това, че братовчед му е минал на червен светофар.

В разрез с Конституционното разделение на властите министър-председателят се намеси грубо в работата на НС и уволни председателя Димитър Главчев заради това, че приложи правилника на НС спрямо нарушаваща го депутатка от БСП. За пореден път върху репутацията на почтен човек беше лепнато петно.

Бившият министър на енергетиката, настоящ народен представител и председател комисията по енергетиката в 43 и 44 НС Делян Добрев бе посъветван да си подаде оставка поради безпочвени обвинения на опозицията.

Това беше първият от цяла поредица щедри реверанси на ГЕРБ към неособено смислената опозиция в лицето на БСП. Благодарение на тази поредица от жестове БСП втвърди редиците си, преодолявайки вътрешните борби за власт. През последните месеци, напипваща уявизмостта на ръководството на ГЕРБ, БСП определя политическия дневен ред на държавата, провокирайки скандал след скандал.

Заради познанството си с управителка на частна фирма, в процес на извършване на частна сделка, Теменужка Петкова бе принудена доброзорно да си подаде оставка, която обаче не бе приета.

Изграденият в системата на труда и социалната политика кадър Бисер Петков бе следващият „оставчен” от министър-председателя в стремежа му да потуши поредния агресивен протест пред НС.

Заместник-социалният министър Росица Димитрова, също доказан професионалист, бе доброзорно отстранена заради „престъпление”, че е пътувала със самолетен билет за бизнес класа, закупен в последния момент от протокола на МТСП.

Едва ли има наивник, на когото да не му е ясно, че в самолета, на стадиона и в театъра последните билети се продават най-скъпо. Димитрова бе уволнена не заради несправяне със задълженията си, а заради участие във важен международен форум, на който е представила страната.

В същото време, една друга министърка си направи селфита с известни хора в Холивуд по време на церемонията на връчване на Оскарите. На нея не й бе потърсена сметка с какви средства е летяла до САЩ и обществеността в крайна сметка не разбра коя е благотворителната фирма, поела разноските за това удоволствие.

С един замах бе обезглавено ръководството на МЗХГ. Този път бяха „оставчени” Цветан Димитров, Георги Праматаров и Златка Възелова. Тези уволнения пък бяха заради режисиран протест пред МС на псевдоживотновъди, умело намърдали се и в скандала с чумата по дребния рогат добитък в Странджа.

Естествен би бил въпросът защо ПП НФСБ поставя темата за оставките на кадри на ГЕРБ. Отговорът е елементарен – ние сме притеснени от този модел на управление, който поставя под риск изпълнението на коалиционната програма на правителството.

Трупащият разочарования от близо 30 години български народ очаква от управлението решаване на тежките проблеми, а това може да стане само с предприемане на смели и решителни действия от смели и решителни професионалисти управленци. Еднолично провежданата кадрова политика на отстраняване на отговорни професионалисти без аргументи и по причини, несвързани с тяхната работа, създават чувството на несигурност и страх сред техните колеги в МС и в държавната администрация като цяло. Това предопределя назначаване на страхливи и изпълнителни „калинки”.

България се намира в период на тежка демографска криза, която в най-голяма степен засяга образованите, интелегентни и кадърни хора. Вярна е приказката, че за министри винаги ще се намерят желаещи, но НФСБ със загриженост поставя въпроса за кадровият потенциал на управление. Оставките на доказани професионалисти не могат да бъдат противоотрова за всяко инсценирано недоволство, клевети и компромати, раздухвани от желаещи нашия провал медии.

Държавното управление неизбежно носи и негативи и вземането на бързи популистски пожарогасящи решения е мехлем само за онези десетина процента, не особено интелегентни и мразещи всичко сънародници. Този модел на управление отблъсква както симпатизантите на управляващите партии, така и онези 40-50% негласуващи, за които е обидно профанизирането на политиката. Всички те имат очаквания, но не виждат сериозни промени.

Ние от НФСБ още веднъж подчертаваме, че тежките реформи трябва да бъдат проведени и отговорността за това трябва да бъде неизбежно понесена. Няма как да се харесаме на всички. Искаме да припомним, че девизът на партията ни, приет и за девиз на коалицията, е БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, а не РЕЙТИНГЪТ НАД ВСИЧКО!

Политическото споразумение между нас и партньорите ни не беше с цел да избутаме някак си европредседателството, да понаместим партийните централи в квотните министерства, да се правим, че не забелязваме ширещата се корупция, лобизъм и беззаконие.

НФСБ ще гласува против оставките на Нанков, Радев и Московски.По отношение на участието на НФСБ в коалициите и управлението на страната, следва политическа декларация на Националния изпълнителен комитет на партията, която ще бъде огласена на брифинг на ул. „Раковска” 134 на 3 септември 2018 г., от 12,00 ч.

 

Депутатите от НФСБ в рамките на "Обединени патриоти" ще гласуват "против" оставките на министрите Николай Нанков, Ивайло Московски и Валентин Раден. А партията като цяло се обявява "против едноличния стил на управление на Бойко Борисов по отношение на кадрите", който не е съгласуван с коалиционните партньори и е в нарушение на коалиционното споразумение между ГЕРБ и "Обединените патриоти". 

Това се разбра от думите на вицепремиера и лидер на партията Валери Симеонов, цитирани от "Флагман" и от позиция на формацията, разпространена от пресцентъра й след двудневно заседание на Националния изпълнителен комитет. 

До сбирката се стигна, след като Симеонов не одобри начина, по който бяха поискани и дадени министерските оставки и сам обяви, че свиква заседание, на което трябва да се реши дали НФСБ остава в управлението. 

"Най-тежките удари получихме от своите коалиционни партньори – по-тежки, отколкото от основния ни враг ДПС. Не можем да продължаваме повече така – под телевизионно-тротоарен натиск да се съгласяваме с отстраняването на министри. Депутатите на НФСБ ще гласуват против подаването на оставки на тримата министри – Ивайло Московски, Валентин Радев и Николай Нанков. Десетки са случаите, в които се нарушава точка 6 от коалиционното споразумение от страна на премиера Бойко Борисов", обяви Симеонов пред "Флагман" на излизане от сбирката. 

Заседанието продължава и тази вечер, а партията ще даде пресконференция утре в централата си в София на "Раковски" 134. 

Освен отношенията с ГЕРБ партията дискутира и атмосферата в "Обединени патриоти". В декларацията на НФСБ се цитират и други "кадрови" истории в ГЕРБ, по които няма съгласие. 

Ето и пълния текст на декларацията на НФСБ без редакторска намеса:

НФСБ е против едноличния стил на управление на Борисов по отношение на кадрите, който не е съгласуван с коалиционите партньори и който е в противоречие с т. 6 от Коалиционното споразумение.

Трескавата смяна на ръководни кадри ликвидира държавността и нанася тежък удар върху възможността за изпълнение на коалиционната програма. Нелогичната смяна на министри, заместник-министри и държавни служители създава професионален дефицит и бойкотира изпълнението на програмата.

Всяко едно ново назначение изисква време за опознаване на ресора и изграждане на ефективни взаимоотношения във ведомството. Честите смени на хора, заемащи ръководни постове, пораждат временно напрежение и парализа в цели ресори.

Смяната на министри, без каквото и да било основание, често дори без елементарна човешка логика, създава чувство на несигурност сред останалите членове на Министерски съвет, тъй като въпросните уволнения не са в резултат на несправяне с работата, а от случайни инциденти, маргинални режисирани протести или недоказани обвинения.

Как можем да очакваме, че изградени с десетилетия специалисти ще изпълняват съвестно служебните си задължения, когато са поставени под ежедневен страх да бъдат уволнени без основание и без причина, унизени пред обществото и принудени да представят въпросните уволнения като свои лични решения за оставка.

За какви политически уволнения можем да говорим, когато нито един от уволнените министри – Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски, няма пряка вина за причинената от отклонилия вниманието си шофьор катастрофа. В същия ден през този участък са преминали безпроблемно над 4000 МПС при доста по-тежки условия – проливен дъжд, засилен трафик и др., но катастрофирал е само въпросният автобус, което навежда към основна причина – грешка на водача.

Каква е „политическата” вина на поелите „политическа” отговорност министри, след като уволнението им не е извършено с политическо решение на коалицията. Нещо повече, часове след уволнението на тримата министри, членове и симпатизанти на ГЕРБ формираха групи във фейсбук в тяхна подкрепа, включително с участие на депутати от ГЕРБ.

За всеки нормално мислещ човек е съмнително дали причината за трагичния инцидент в Своге е некачествена асфалтова настилка, при условие, че буквално вчера бяха взети проби за изследвания. Тази версия беше пробутана в първите часове след катастрофата, отнела 17 човешки жертви, от некомпетентни журналисти и удобно бе поета от опозицията и от част от управляващите.

На кой нормален човек не му е ясно, че с въпросните уволнения министър-председателят цели бързо погасяване на общественото недовоство и опазване на личният рейтинг.

Генерал Николай Петров беше уволнен поради отправени неоснователни обвинения към приятеля на дъщеря му. По тази логика можеше да бъде уволнен, например, заради това, че братовчед му е минал на червен светофар.

В разрез с Конституционното разделение на властите министър-председателят се намеси грубо в работата на НС и уволни председателя Димитър Главчев заради това, че приложи правилника на НС спрямо нарушаваща го депутатка от БСП. За пореден път върху репутацията на почтен човек беше лепнато петно.

Бившият министър на енергетиката, настоящ народен представител и председател комисията по енергетиката в 43 и 44 НС Делян Добрев бе посъветван да си подаде оставка поради безпочвени обвинения на опозицията.

Това беше първият от цяла поредица щедри реверанси на ГЕРБ към неособено смислената опозиция в лицето на БСП. Благодарение на тази поредица от жестове БСП втвърди редиците си, преодолявайки вътрешните борби за власт. През последните месеци, напипваща уявизмостта на ръководството на ГЕРБ, БСП определя политическия дневен ред на държавата, провокирайки скандал след скандал.

Заради познанството си с управителка на частна фирма, в процес на извършване на частна сделка, Теменужка Петкова бе принудена доброзорно да си подаде оставка, която обаче не бе приета.

Изграденият в системата на труда и социалната политика кадър Бисер Петков бе следващият „оставчен” от министър-председателя в стремежа му да потуши поредния агресивен протест пред НС.

Заместник-социалният министър Росица Димитрова, също доказан професионалист, бе доброзорно отстранена заради „престъпление”, че е пътувала със самолетен билет за бизнес класа, закупен в последния момент от протокола на МТСП.

Едва ли има наивник, на когото да не му е ясно, че в самолета, на стадиона и в театъра последните билети се продават най-скъпо. Димитрова бе уволнена не заради несправяне със задълженията си, а заради участие във важен международен форум, на който е представила страната.

В същото време, една друга министърка си направи селфита с известни хора в Холивуд по време на церемонията на връчване на Оскарите. На нея не й бе потърсена сметка с какви средства е летяла до САЩ и обществеността в крайна сметка не разбра коя е благотворителната фирма, поела разноските за това удоволствие.

С един замах бе обезглавено ръководството на МЗХГ. Този път бяха „оставчени” Цветан Димитров, Георги Праматаров и Златка Възелова. Тези уволнения пък бяха заради режисиран протест пред МС на псевдоживотновъди, умело намърдали се и в скандала с чумата по дребния рогат добитък в Странджа.

Естествен би бил въпросът защо ПП НФСБ поставя темата за оставките на кадри на ГЕРБ. Отговорът е елементарен – ние сме притеснени от този модел на управление, който поставя под риск изпълнението на коалиционната програма на правителството.

Трупащият разочарования от близо 30 години български народ очаква от управлението решаване на тежките проблеми, а това може да стане само с предприемане на смели и решителни действия от смели и решителни професионалисти управленци. Еднолично провежданата кадрова политика на отстраняване на отговорни професионалисти без аргументи и по причини, несвързани с тяхната работа, създават чувството на несигурност и страх сред техните колеги в МС и в държавната администрация като цяло. Това предопределя назначаване на страхливи и изпълнителни „калинки”.

България се намира в период на тежка демографска криза, която в най-голяма степен засяга образованите, интелегентни и кадърни хора. Вярна е приказката, че за министри винаги ще се намерят желаещи, но НФСБ със загриженост поставя въпроса за кадровият потенциал на управление. Оставките на доказани професионалисти не могат да бъдат противоотрова за всяко инсценирано недоволство, клевети и компромати, раздухвани от желаещи нашия провал медии.

Държавното управление неизбежно носи и негативи и вземането на бързи популистски пожарогасящи решения е мехлем само за онези десетина процента, не особено интелегентни и мразещи всичко сънародници. Този модел на управление отблъсква както симпатизантите на управляващите партии, така и онези 40-50% негласуващи, за които е обидно профанизирането на политиката. Всички те имат очаквания, но не виждат сериозни промени.

Ние от НФСБ още веднъж подчертаваме, че тежките реформи трябва да бъдат проведени и отговорността за това трябва да бъде неизбежно понесена. Няма как да се харесаме на всички. Искаме да припомним, че девизът на партията ни, приет и за девиз на коалицията, е БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, а не РЕЙТИНГЪТ НАД ВСИЧКО!

Политическото споразумение между нас и партньорите ни не беше с цел да избутаме някак си европредседателството, да понаместим партийните централи в квотните министерства, да се правим, че не забелязваме ширещата се корупция, лобизъм и беззаконие.

НФСБ ще гласува против оставките на Нанков, Радев и Московски.По отношение на участието на НФСБ в коалициите и управлението на страната, следва политическа декларация на Националния изпълнителен комитет на партията, която ще бъде огласена на брифинг на ул. „Раковска” 134 на 3 септември 2018 г., от 12,00 ч.

Коментари

lubGadyday lubGadyday's picture
lubGadyday lubG...
lubGadyday

xjyvwhghbo

ochmfysunkccdkbypmca

http://outtact.net/phpbb/viewtopic.php?f=16&t=638948
http://bbs.aizhi.co/forum.php?mod=viewthread&tid=2843089&pid=3765713&page=16964&extra=#pid3765713
http://www.ozzi.ru/forum/viewtopic.php?f=2&t=188188
http://ogrzewanie-forum.pl/viewtopic.php?f=2&t=144123
http://www.goodarts.org/bbs/viewthread.php?tid=1115889&extra=
http://dild.in/-fluxbb/viewtopic.php?pid=571087#p571087
eragsweery eragsweery's picture
eragsweery erag...
eragsweery

tjfwazvbgc

djnwufoactubardmzutf

http://forum.grand-rl.ge/index.php?/topic/428052-jcwimknqvn/
http://150.146.18.52/phpBBEU/viewtopic.php?f=5&t=672797&p=1295660#p1295660
http://30d7.website/index.php/topic,678155.new.html#new
https://forum.cofe.ru/newreply.php?do=newreply&p=14018701www.pleasurepo++ison.biz/forums/showthread.php?p=14233368http+clorgan=%C2%20
http://hearttaqah.net/showthread.php?p=209639#post209639
http://alaroob.com/forums/showthread.php?1280448-prryssafsb&p=2126431#post2126431
Delicackmp Delicackmp's picture
Delicackmp Deli...
Delicackmp

yfxbijvvrm

hpwxzqtuujofhjobvqxe

http://quietcheats.cba.pl/index.php?topic=23596.new#new
http://sade.forumcrea.com/post.php?tid=33653&qid=96612http://www.doaat.com/viewtopic.php?f=1&t=262286&p=28760%20%D0%92%C2%A0
http://bbs.infinixmobility.com/forum.php?mod=viewthread&tid=801028&extra=
http://netkazanc.org/showthread.php?tid=1584&pid=41444#pid41444
https://sg34sch.com/smf/index.php?topic=114948.new#new
https://complainlab.ng/index.php?topic=34141.new#new

oxwhokxxkl

otsqqeciqdwessbekigy

https://thedotfourms.000webhostapp.com/1/showthread.php?tid=250158&pid=272002#pid272002
http://forum.gsm-rom.com/showthread.php?27830-kigmvletpx&p=523774&posted=1#post523774
https://forum.cofe.ru/newreply.php?do=newreply&p=14018701www.pleasurepo+ison.biz/forums/showthread.php?p=1423336
assoryvore assoryvore's picture
assoryvore asso...
assoryvore

gzvctpckhj

etyuwdfotchjxqtnjvqs

http://nerdpinoy.com/viewtopic.php?f=16&t=2080575
http://3rdsfg.com/showthread.php?tid=58&pid=46399#pid46399
http://board.naichet.com/index.php/topic,10383.new.html#new
http://www.zjlca.com/bbs/viewthread.php?tid=2698718&extra=page%3D1
http://www.bf888.xyz/forum.php?mod=viewthread&tid=1526614&extra=
eragsweery eragsweery's picture
eragsweery erag...
eragsweery

bzfipthiuu

xyrhpmgpjgmtcszwqvdf

http://www.alkhaleej-highschool.com/vb/showthread.php?p=529639&posted=1#post529639
http://nat-corporation.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=318&p=140669#p140669
http://www.awl-an.com/vb/showthread.php?p=1646628&posted=1#post1646628
http://forum.yogatoday.ru/viewtopic.php?f=8&t=154166
http://test.teamworldgaming.com/showthread.php?tid=19&pid=88896#pid88896
http://girl555.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=6825079&extra=

oimsgmqtfl

vdrbunumsrswbcwfkkqz

http://ez2money.com/vip/forum.php?mod=viewthread&tid=92704&extra=
http://www.zemaitijosagra.lt/viewtopic.php?f=6&t=315100&p=560927#p560927
http://qq0392.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=12580&pid=523882&page=729&extra=#pid523882
http://forum.actionpay.ru/viewtopic.php?pid=64728#p64728
https://forum.cofe.ru/newreply.php?do=newreply&p=14018701www.pleasurepo++ison.biz/forums/showthread.php?p=14233368http+clorgan=%C2
https://prosnconsguild.com/forum/showthread.php?tid=114601
Seeseecype Seeseecype's picture
Seeseecype Sees...
Seeseecype

pkihudnokb

bztvcimnuxidkwzfllop

http://veteransbattle.us/viewtopic.php?f=9&t=269007
http://forum.568play.me/showthread.php?247240-usvgvduvga&p=744212#post744212
http://hostelstaff.com/showthread.php?tid=113826
http://alaroob.com/forums/showthread.php?1280414-fakbutbkdy&p=2126390#post2126390
http://www.anoreksja24.pl/forum/viewtopic.php?pid=616173#p616173
http://ogrzewanie-forum.pl/viewtopic.php?f=2&t=144134
Seeseecype Seeseecype's picture
Seeseecype Sees...
Seeseecype

jmcmdvlyca

podfdcgkbfiyupbdxole

http://alumni.mannlist.com/viewtopic.php?f=10&t=42319734
https://forum.l2p.fi/viewtopic.php?f=3&t=785245
http://www.ortakentdernegi.org.tr/forum/viewtopic.php?f=2&t=101523&sid=73db39fb49dd221f61aba6c4cf181825
http://yoyo-poker.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=478325

vxfhpyhubk

nmietgyjikxftiivtbda

http://pleasureway.com/forum/viewtopic.php?pid=247996#p247996
https://forum.cofe.ru/newreply.php?do=newreply&p=14018701www.pleasurep%0Aoison.biz/forums/showthread.php?p=14241458h
http://pickers.us/showthread.php?tid=246095&pid=638655#pid638655

wuicaduqyc

csadjyccinrggyaxebnl

http://stalag91.free.fr/Forum/viewtopic.php?pid=85001#p85001
http://www.zemaitijosagra.lt/viewtopic.php?f=6&t=315047&p=560832#p560832
http://hangsong.17tgg.com/forum.php?mod=viewthread&tid=109&pid=237244&page=12325&extra=#pid237244
Kitneixess Kitneixess's picture
Kitneixess Kitn...
Kitneixess

ihhlxkujah

tenlncapwdgcnibsjswa

http://cjpd.cba.pl/showthread.php?tid=13487&pid=26312#pid26312
http://www.momowoool.com/forum.php?mod=viewthread&tid=641422&pid=964444&page=779&extra=#pid964444
http://sade.forumcrea.com/post.php?tid=33653&qid=96612http://%2A%2A%2A%20%2A.doaat.com/viewtopic.php?f=1&t=262286&p
http://dild.in/-fluxbb/viewtopic.php?pid=571371#p571371
https://stroy-svoy-dom.ru/forum/index.php?topic=146303.new#new
http://www.ptn-hk.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=8149044&pid=17343994&page=5499&extra=#pid17343994

offqjnzmzl

vtkdmlrjuvrxriftojzj

http://forums.wmf.org/viewtopic.php?f=9&t=962373
http://www.phosforum.ga/x/phosforum.ga/p/viewtopic.php?pid=477415#p477415
https://mediccoin.com/forum/index.php?topic=535247.new
Seeseecype Seeseecype's picture
Seeseecype Sees...
Seeseecype

jladudifau

vltmxyugkanlofkerids

http://ez2money.com/vip/forum.php?mod=viewthread&tid=92706&extra=
http://www.fizzleblood.net/viewtopic.php?f=4&t=305461
http://osprey.unisa.ac.za/forum/viewtopic.php?f=3&t=66247&p=785173#p785173
Seeseecype Seeseecype's picture
Seeseecype Sees...
Seeseecype

kkuyzclorg

nowpkdfeokfutzfugalm

http://chat.ruralvoicesafrica.info/viewtopic.php?pid=32897#p32897
http://www.dianjingcn.com/forum.php?mod=viewthread&tid=223417&extra=
http://zhouyi.cn06.cloudplan.info/forum.php?mod=viewthread&tid=5352&pid=3753669&page=4920&extra=#pid3753669
http://talar.mahanteymouri.ir/showthread.php?tid=127242&pid=304785#pid304785

suezrffprb

pgtowtiwljmewvkvppio

http://alaroob.com/forums/showthread.php?1280420-ytmjulbhlo&p=2126397#post2126397
http://yrb2.ru/forum/index.php?topic=418792.new#new
http://ntemt.info/viewthread.php?tid=473243&extra=
https://big.space/ua/forum/showthread.php?81685-mspadppvit&p=752648#post752648
https://robustian-forums.000webhostapp.com/showthread.php?tid=5814
Seeseecype Seeseecype's picture
Seeseecype Sees...
Seeseecype

yhmtpxavyi

hwzklulcffnwwautbwil

http://avrameni.ro/forum/viewtopic.php?pid=109772#p109772
http://crimsonforum.000webhostapp.com/showthread.php?tid=119014
https://thedotfourms.000webhostapp.com/1/showthread.php?tid=250206
https://mediccoin.com/forum/index.php?topic=535304.new
https://neo-2515.000webhostapp.com/showthread.php?tid=19763
Seeseecype Seeseecype's picture
Seeseecype Sees...
Seeseecype

hjbmrjwmfv

bhvlrijlztppilnhbzkp

http://classifiedsadsnow.online/viewtopic.php?pid=995778#p995778
http://www.spotfirebrasil.com.br/forum/viewtopic.php?f=5&t=563318
http://outtact.net/phpbb/viewtopic.php?f=16&t=638935
http://www.elfawaidelhadithia.com/viewtopic.php?f=19&t=80484
NetUncetle NetUncetle's picture
NetUncetle NetU...
NetUncetle

mesyukcmrs

sfqfqbuugucetpndhwtb

http://weatherguywalt.ddns.net/phpbb/viewtopic.php?f=1&t=71025
http://the-right-amount.com/showthread.php?tid=19677&pid=40239#pid40239
https://peemhee.online/index.php?topic=1177903.new#new
http://150.146.18.52/phpBBEU/viewtopic.php?f=5&t=672680&p=1295654#p1295654

whsgbgswmz

xdrjhnaiiyoyashskprr

http://forumbalada.com/showthread.php?tid=72555&pid=665575#pid665575
http://ourpip.com/showthread.php?tid=9468&pid=32083#pid32083
http://climatedatahubgh.com/forum/index.php/topic,502945.new.html#new
http://195.154.177.36/sddca/forum/viewtopic.php?pid=1465301#p1465301
http://qq0392.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=440995&extra=
http://turkeya.life/index.php?topic=513.new#new

jnqteoifig

sveqdqkqbpxbkwchbcpa

https://safe.space/anon/viewtopic.php?f=11&t=48329&p=575319#p575319
http://www.phosforum.ga/x/phosforum.ga/p/viewtopic.php?pid=476934#p476934
http://forum.sandstone-hoa.org/showthread.php?tid=381150&pid=536915#pid536915
http://poweredliving.net/showthread.php?tid=19085&pid=51750#pid51750
http://www.tylersmen.com/viewtopic.php?f=2&t=213983&p=323277#p323277
http://www.phosforum.ga/x/phosforum.ga/p/viewtopic.php?pid=477415#p477415
assoryvore assoryvore's picture
assoryvore asso...
assoryvore

mobixahjnh

rfzstixexazsltablewv

http://alaroob.com/forums/showthread.php?1280477-cfxnhbrcpr&p=2126476#post2126476
https://mediccoin.com/forum/index.php?topic=535464.new
https://forum.cofe.ru/newreply.php?do=newreply&p=14018701www.pleasurepoison.biz/forums/showthread.php?p=14233368http:/%20%C2%A0%C2%A0
http://forums.wmf.org/viewtopic.php?f=9&t=962243

ymazohrjsm

wlkevkcgkfhqrueolvro

https://forum.cofe.ru/newreply.php?do=newreply&p=14018701www.pleasurep%0Aoison.biz/forums/showthread.php?p=14241458http://www%5Dpixaem
http://www.ydoctora.ru/viewtopic.php?f=16&t=573376
https://excellence.org.il/space/forum/viewtopic.php?pid=228546#p228546
https://forum.cofe.ru/newreply.php?do=newreply&p=14018701www.pleasurepoison.biz/forums/showthread.php?p=14483061%20
http://investissements-conseil.fr/forum/viewtopic.php?f=4&t=12055&p=770521#p770521
SpoadikNof SpoadikNof's picture
SpoadikNof Spoa...
SpoadikNof

Tvmusic.in.ua - колонки в машину

Сейчас функционирует очень много интернет-магазинов. Хотя, не везде доступна к продаже автохимия или инструменты для дома. Если вам потребуются аккумуляторы и ксеноновые лампы , вы смело можете переходить в наш интернет-магазин .

На [b]tvmusic.in.ua[/b] в продаже есть различные товары. Ассортимент предметов торговли постоянно пополняется. Важно сказать, что все товары идут с международной гарантией. Вы можете заказать любой товар, который вам понравится на ресурсе. Администраторы в сжатые сроки обработают вашу заявку и позвонят вам. Вы можете создать заказ через сайт или связаться с консультантами.

Если вам понравился какой-то товар, вы можете легко указать на него администратору. Всё, что вам надо – оплатить его и забрать товар в фирме. Сделать это возможно в городе Луцке по улице Кравчука 44. Сейчас интернет-магазин tvmusic популярный и пользуется спросом во многим городах Украины. Связано это с тем, что только на ресурсе компании вы сможете найти самые неотложные товары для дома. Невероятно много людей предпочитают укомплектовать свой автомобиль.

Заказать товары вы можете с гарантией от производителя в компании. Ведь колонки в автомобиль будут идти с гарантийным обслуживанием, а качество продукции буде ЕС класса.

Если вам нужен авторегистратор или вы желаете купить автомагнитолу по приемлемой цене, вам надо посоветоваться со специалистами. Консультанты подскажут именно ту единицу товара, которая подойдёт вам. Если вас заинтересует на сайте автохимия, то нужные вам товары есть в организации.

На ресурсе [b]tvmusic.in.ua[/b] вы сможете найти и все для авто. На сайте фирмы доступны и автомобильные аккумуляторы, которые будут работать долго. Подобрать их на сегодняшний день в Украине хорошего качество очень тяжело. Хотя, в организации tvmusic они доступны в наличии.

На ресурсе фирмы колоссальный ассортимент товаров. Если вам надо доставить вещи в другой город, сделать это возможно. Необходимо проконсультироваться со специалистами о том, как оптимальнее это сделать. Сообщество уже не второй год занимается реализацией автомобильных аксессуаров. Если вам потребуется электроника, то в фирменной компании вы сможете найти такие товары.

В интернет-магазине работают люди, которые являются настоящими спецами. Они компетентны в различных нишах и смогут проконсультировать по многим категориям товаров. Люди любят их работу и относятся к любому клиенту с уважением. Вы сможете получить максимум удовольствия от общения с сотрудниками.

Администраторы дадут совет, что оптимальнее выбрать. Если вам нужны будут товары премиум класса, менеджеры помогут с выбором. Если вам потребуется сигнализация на авто, менеджеры порекомендуют лучшую сигнализацию или сделают заказ для вас с определенными настройками.

На [b]tvmusic.in.ua[/b] в наши дни у вас есть вероятность приобрести даже автомобильный компрессор и конечно купить колонки в машину , если вы беспокоитесь, что ваш видеорегистратор выйдет из строя, советуем заказать новый. Сделать это возможно, если вы перейдёте на портал организации [b]Tvmusic[/b].

Одним из преимуществ организации является скорость обработки заявок. Менеджеры работают быстро и вероятно могут при необходимости выслать любой транспортной компанией товары в [b]Херсон[/b], Чернигов, [b]Черкассы[/b], Мариуполь и другие города Украины.

По всем вопросам вам смогут предоставить ответы по контакту [b]+380-68-635-54-35[/b]. Если вам понадобится срочная справка, вы можете обращаться к администраторам. Вам надо заказать товары определенного назначения?

Такие вы сможете выбрать на сайте компании. Оплата возможна любыми удобными способами. Не стоит забывать и о том, что каждый товар проверяется перед выдачей или отправкой. Отдельно нужно отметить и приемлемые цены в интернет-магазине.

ilhyehnpnn

bgmrfrqanjgvvacszuoc

http://www.lostvisions.com/empyrean/viewtopic.php?f=6&t=30688
http://flsrvdg.com/phpbb/viewtopic.php?f=9&t=64027
http://missya.ru/index.php?showtopic=1046561&st=0&gopid=1448145&#entry1448145
http://itrgo.ru/forum/viewtopic.php?f=11&t=1028864
https://dinutzu.000webhostapp.com/showthread.php?tid=277619

lzdpionren

fklwfdmlevnendogmdry

http://forum.wrotaroztocza.pl/viewtopic.php?f=2&t=193120&p=365449&sid=855cdbe561f36778511aa3216a154427#p365449
https://www.ts-coach.com/forum/index.php?topic=553796.new#new
http://blemaire.org/EntreBibleetCoran/viewtopic.php?f=2&t=79047
https://nexing.ro/showthread.php?tid=65056&pid=404367#pid404367
http://forums.stateofunionrp.com/index.php?topic=782123.new#new

jasjkekrvc

stidmivaicwylbvlbfmu

https://www.oix.legal/ico-forum/index.php?topic=378634.new#new
http://quietcheats.cba.pl/index.php?topic=23626.new#new
http://topsite.net.ua/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=262010
http://ecolo.ansible.fr/forum/viewtopic.php?f=28&t=1345102
NetUncetle NetUncetle's picture
NetUncetle NetU...
NetUncetle

hlyimmzeuu

qqmuaahfgflkduyayqye

https://complainlab.ng/index.php?topic=34373.new#new
http://sins.nn.pe/showthread.php?tid=1124&pid=95945#pid95945
http://52bdfz.zzcn.org/forum.php?mod=viewthread&tid=250435&extra=
http://www.uepc.org.ar/conectate/foro/viewtopic.php?f=4&t=49&p=385972#p385972
eragsweery eragsweery's picture
eragsweery erag...
eragsweery

xpitteszaa

vccgqvxnwezdibuhkvnv

https://bbs.marketplace.com.tw/forum.php?mod=viewthread&tid=504722&extra=
http://cs-kurnik.eu/showthread.php?tid=602458&pid=647474#pid647474
http://hsien.com.freehostia.com/viewthread.php?tid=2851&pid=173640&page=4498&extra=page%3D1#pid173640
Seeseecype Seeseecype's picture
Seeseecype Sees...
Seeseecype

hrkiqrdmpu

bahobijlznhetrlosqpj

http://52bdfz.zzcn.org/forum.php?mod=viewthread&tid=249785&extra=
http://stitchingjoy.com/phpbb/viewtopic.php?f=28&t=78359
http://bbs.infinixmobility.com/forum.php?mod=viewthread&tid=801022&extra=
http://sade.forumcrea.com/post.php?tid=33653&qid=96612http://%2A%2A%2A%2A.doaat.com/viewtopic.php?f=1&t=262286&am

Най

Следвайте ни

 
 

Още по темата

Още от категорията