Изправеният пред угрозата да остане без финансовия си благодетел тим на "Левски" започна с победа годината. В първата си контрола "сините" победиха с 3:2 арменския "Пюник" в Алания.

В 9-ата минута новото попълнение Стайн Спиерингс откри резултата. Угочукво бързо изравни. Последва нова размяна за броени минути - Здравко Димитров този път изравни на "сините" в 77-ата, след като Шевчук вкара при добавка след дузпа в 73-тата.

Пълният обрат осигури Фелипе Нашименто в 86-ата от пряк свободен удар.

На вратата на "Левски" започна Николай Михайлов, а в средата на терена и друг новопривлечен - Симеон Славчев. След почивката поигра и защитникът Деян Лозев, дошъл от "Арда".

В Марбея ЦСКА-София направи 0:0 с шампиона на Южна Корея "Чонбук Хюндай". "Червените" в трети пореден мач не могат да отбележат гол. Али Соу напусна лагера на ЦСКА-София - според клуба, поради лични причини. От утре той отново щял да се присъедини към отбора.

"Лудогорец" разгроми "Кайрат" с 6:0 в Белек. Головете реализираха Клаудиу Кешеру, Жоржиньо, Якуб Шверчок (2), Мавис Чибота и Димо Бакалов, като попаденията на двамата са от дузпи.