"Аз лично не се притеснявам от ЦСКА, все пак този отбор 15 години ми е носил радост, и то голяма. Бях се притеснил само преди година и половина, когато щяха да ги закриват. Това е в рамките на шегата".

Така Георги Иванов-Гонзо "влиза" в утрешното дерби срещу ЦСКА от 16:00 часа на стадион "Васил Левски". Треньорът на "сините" даде кратка пресконференция на "Герена".

"Опитваме се през цялата седмица да сваляме напрежението, играчите сами се мотивират за такъв мач, рече Гонзо. Мачът отпреди два-три месеца (бел. ред. 2:0 за армейците) ще е различен от утрешния. Смятам, че ЦСКА се фаворизира малко, което е нормално, защото води в класирането и в пет поредни двубоя няма загуба." 

"Отборите се познават добре. Тези мачове са игра на грешки, няма какво да се лъжем. Решават се от детайлите. Надявам се нашите футболисти да покажат нивото, което имат и което показаха срещу "Лудогорец".  За вас журналистите и за феновете този мач е по-различен. При цялото ми уважение към ЦСКА, за нас това е нормален двубой. Не мислим за никакви странични неща, освен как да спечелим", продължи той.

 На въпрос дали би приел съвет от Димитър Димитров-Херо, който поема отбора от зимата, Иванов отвърна следното:

"Съвети не приемам в момента от никого. Ако коментирам нещо с Херо, това е за бъдещата му работа от 1 януари. Дотогава няма как някой да ми влияе и да ми казва какво да правя."

"Като треньор аз нямам проблеми да се изправя, срещу когото и да е, било то срещу Стойчо Младенов или някой друг. Нещата се решават на терена. Трябва да налагаме своя стил и да неутралидзираме силните страни на ЦСКА", завърши Гонзо.