На 19 януари, понеделник, първият брой на списание “Клуб Z” за новата година, вече ще е на пазара. Вижте какво да очаква светът през 2015-а, какво прогнозират големите български политолози и социолози за България, как гледа на нас Европа и въобще – какво ще ни се случи в идните месеци.

Първият брой идва и с първата ни игра за тази година. Този път отново наш партньор са книжарници BOOKTRADING, които предоставят голямата награда, а именно - невероятният личен здравен консултант “30 минути на ден за здраво сърце”. Тази здравна енциклопедия ще ви научи как, като отделяте само половин час от натоварения си делник, можете да сте винаги във форма, да се изчистите от токсините, да се храните правилно, да тренирате сърцето си.

Обикновено на Нова година всички взимаме решение да започнем да живеем по-здравословно – нашата голяма награда може да е вашето решение!

А ето и какви са правилата на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на медийна група "Клуб Z" във Facebook.

Споделете (Share) корицата от първия брой на сп. "Клуб Z" за 2015 г. на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт - 16 януари 2015 г.

Край - 10 февруари 2015 г.

Награди:

1 бр. енциклопедия “30 минути на ден за здраво сърце”

2 броя на сп. „Клуб Z” (първи брой за 2015 г.)

1 абонамент за сп. "Клуб Z" (десети брой за 2014 г. и първи брой за 2015 г.)

Печелившите ще бъдат изтеглени на 10 февруари 2014 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашата страница във Facebook и сайта www.clubz.bg.

Успех!