Главните прокурори - временен сегашен Борислав Сарафов, както и предшествениците му Сотир Цацаров и Иван Гешев, не се появиха на поканата за изслушването в парламентарната комисия "Нотариуса" с тънкообидност и други извинения, но по една схема на измъкване. Случайност?Съвпадение?

На този фон се повявят нови информации, че Мартин Божанов-Нотариуса си е сътрудничил с МВР, в смисъл, че е получавал инфрмация оттам по-скоро.

Основните сили, доскорошни партньори в сглобката, все повече са завладени от реториката на предстоящите избори. Двамата лидери Бойко Борисов и Делян Пеевски, които обикновено говорят в един глас, се поразминаха за желанието си за управлението след изборите при пълно мнозинство. Пеевски се оказа по-малко свенлив.

А от ПП-ДБ поискаха Борисов да бъде по-открит за намеренията си.

Георги Иванов започна с промените в БФС. Какви са те?

Нюргул Салимова е най-младата и най-малко титулованата в Турнира на претендентките. Ще ѝ попречи ли това? Какво трябва да знаем?

Седем чуждестранни хуманитарни работници, транспортиращи хранителни продукти за Газа, загинаха при израелски обстрел на Газа. А Нетаняху невъзмутимо обяви, че ставали такива работи по време на война.

Пожар с много жертви в нощен клуб в Истанбул.

Още подводни камъни във взаимоотношенията на "Адидас" и Германия.