На церемонията за сватбата си с Брад Пит двамата ще играем пейнтбол заедно с децата си, обеща през телевизия АВС Анджелина Джоли. Освен това актрисата дари лични $50 хил. за пострадалите от наводненията в Сърбия и Босна, а след това не изключи възможността да стане политик един ден.

На въпрос на водещия не се ли замисля за политическо поприще, тя отвърна: "Знаете ли, ако реша, че мога да се справям ефективно с такава работа, бих пробвала. Но още не съм уверена, че ще ме вземат насериозно."

Преди Анджелина неведнъж е заявявала, че кариерата на политик за нея е категорично неприемлива, защото в миналото си има доста нелицеприетни неща. "Интересно ми е дали всички скелети в гардероба ми излязоха наяве", каза тя. 

Джоли си призна честно, че с Брад Пит така и още не са определили дата за сватбата си. "Нищо не крием, просто наистина не знаем", поясни актрисата, която наскоро си направи мастектомия на гърдите заради страх от рак. Тя призна, че с Брад и децата редовно обсъждат темата кога и как да се оженят и заедно стигнали до извода да поиграят пейнтбол на церемонията. 

50-те хиляди долара за пострадалите от катастрофалните наводнения в Сърбия и Босна тя превела на Международния червен кръст. "Особено съм обезпокоена от опасността, която представляват неоткритите още мини на територията на залятата от водата Босна. Остатъците от войната буквално лежат под краката на хората и международната общност е длъжна спешно да вземе мерки", настоя Анджелина, която неотдавна засне като режисьор филм за Босненската война.