Зинедин Зидан и Кристиано Роналдо си стиснаха ръцете и размениха усмивки снощи след гола на португалеца при 2:2 срещу "Борусия" (Дортмунд) във втория кръг на груповата фаза в Шампионската лига.

Роналдо откри резултата, а домакините изравняваха на два пъти, във втория случай в 87-ата минута, за да стигнат до реми с носителя на трофея.

Нападателят люто се разсърди на своя треньор, след като бе сменен по време на срещата с "Лас Палмас" (2:2) в мач от първенството на Испания. Камерите показаха как Кристиано псува Зизу на родния си език. Той няколко дни беше като буреносен облак и открито показваше, че не е доволен от решението на треньора по време на тренировки.

"Реал" не си тръгна с победа от Дортмунд, но поне облаците над отбора заради капризите на звездата се поразсеяха, коментира испанската преса.

В другия мач от групата "Спортинг" (Лисабон) спечели с 2:0 срещу "Легия". Бившият футболист на "Лудогорец" Михаил Александров се появи на терена за полския тим в началото на второто полувреме. "Реал" и "Борусия" са лидери в карето с по 4 точки, а германците имат по-добра голова разлика.

Дебютантът в Европа "Лестър" продължава да впечатлява. "Лисиците" победиха "Порто" с 1:0. И влязоха в историята като първият английски отбор, който взема трите точки в първите си две срещи в шампионския турнир в ролята на новак. Слимани вкара победния гол в 25-ата минута.

Донякъде неочаквано пък "Копенхаген" нанесе тежко поражение на "Брюж" - 4:0. Така след първите срещи белгийците са последни с 0 точки и голова разлика 0:7, а "Порто" има само 1 точка.

Ивайло Петев, който най-вероятно днес ще бъде представен като новият треньор на "Динамо" (Загреб), видя на живо как хърватският тим губи с 0:4 от "Ювентус" у дома. "Динамо" не успя да противопостави абсолютно нищо на "Старата госпожа". Малко по-интересно бе на срещата "Севиля" - "Олимпик" (Лион), завършила 1:0.

ЦСКА (Москва) и Георги Миланов понесоха поражение от "Тотнъм" с 0:1 на руска земя. Националът игра цял мач. Единственият гол реализира Сон Хюн Мин в 71-ата минута. В другата среща от група Е "Монако" и "Байер" (Леверкузен) направиха 1:1. 

Тази вечер са двубоите в първите 4 групи. "Лудогорец" приема "Пари Сен Жермен" в първия си мач на българска земя.