Article_top

За поредвн път противници на Истанбулската конвенция протестираха пред парламента срещу нейното ратифициране. На един от плакатите бе изписано, че кан Тервел е спасил Европа от арабите, а тя сега ни се отплаща с "бесовско нашествие".

 

 

За поредвн път противници на Истанбулската конвенция протестираха пред парламента срещу нейното ратифициране. На един от плакатите бе изписано, че кан Тервел е спасил Европа от арабите, а тя сега ни се отплаща с "бесовско нашествие".

 

Коментари

За Борисов добре са го казали :)))

Народната мъдрост дебне на неочаквани места.
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

А ПРОБЛЕМИТЕ ПОЧНАХА да ИЗВИРАТ:

Транссексуалната волейболистка Родриго чупи рекорди в ЖЕНСКОТО първенство на Бразилия. 30 годишен мъж, превърнал се в Тифани е допуснат да играе в женски отбор..
И повдига полемика за разума на МОК: "Сега жените, които са спазвали дълги години антидопинговите правила, помагат на един биологичен мъж да чупи рекордите на жените."
П.П. - Това няма ама никаква връзка с братята Уилямс, гълтали хормони и стереоиди с лекарско разрешение от МОК. Ама и за тях ша са намери някоя Надалка или Федерерка ..

ББойко-джендър!

Много сполучливо. Дано след време да не спорим кой е причинил повече вреди на България, Костов или ББойко?
Кометата на Костинбродската измама- омбудсман. Червената зараза Бокова- за ООН. 1-2 млрд годишно данък Русия. Джендър идеологията над Конституцията на РБ...... достатъчно ли е?

Изобщо няма спор тука.

Костов е генезисът на Бойко.

Без Костов, Бойко щеше да е дребен охранител някъде, а Бориславова щеше да е платила отдавна на "Економедиа" да разкарат онази статия за взривената джипка, да не я излагат връзките с мутрите.

Костов - който изпра мафията, който извади мутрите на светло, който измисли модела за прокурорска република а-ла "Филчев", който прецака избирателите си и павира пътя за мутризацията на държавата - е по-вреднията.

Бойко само сложи ръка на всичко и открадна бъдещето.
Бобо's picture
Бобо
Бобо

Червения макак

Червен макак този твой труд в момента няма да те превърне в човек , ще си останеш червена маймуна ... а най добрата мимикрия на Кремълските началници Бацко бе създаден именно от тях , Бацко който мачкаше ушите на бай Тошо , охраняваше Лукойл с протекциите на Златев и с предложение на Бригадир Аспарухов назначен за главен секретар , Бацко станал генерал със съгласието на Меди Доганов и всичко това при управлението на Мони Короната докаран тук от същите червени орки ..... А Костов извира само в червената ти празна глава .

На, драги, обърши си лигите, че

срамиш "демократичната общност" с тоя неугледен вид.

http://maria-visage.ru/wp-content/uploads/2013/02/49.jpg

Както е казал поетът "..

Както е казал поетът "...джендъри грачат грозно, зловещо. Жените плачат, пищят децата..." Шегата настрана, но обществената атмосфера вече е такава, че всеки опит за промушване на т.нар. Истанбулска конвенция през парламента, ще предизвика социален взрив. И е в състояние да свали всяка власт. Въпреки Брюксел. И въпреки Меркел. Нещата стигнаха прекалено далеч. Никакви по-нататъшни обсъждания и юридически формули вече не могат да направят тази конвенция приемлива за българското общество. Без значение дали има преувеличени страхове или необосновани възражения. Политически е неудържима. Но най-важното е, че имунната система на обществото сработи безотказно пред опасността от въвеждане (под прикритие на борбата с насилието над жени) на едно от най-уродливите творения на соросоидната левица и неолиберализма - джендър идеологията, която в противоречие с науката, здравия разум и Божествената истина, иска да наложи като социална норма, че биологичния пол не е свързан със социалния, и полът е въпрос на личен избор, а не на биология - избор, който трябва да бъде нормиран от държавата и индоктриниран у подрастващите. Не сме длъжни да ратифицираме тази конвенция и да се подчиняваме на анонимната, наднационална и недемократична власт на чиновници и нпо-та в Страсбург. Микроскопична стъпка извън матрицата на провалящия се неолиберален модел. И все пак - стъпка.

10 ползи от Истанбулската

1. Народът радикално се събуди и се оказа, че хич не бил толкова прост, колкото им се иска на някои, а само се е правел:-)))) Което е древен национален спорт по нашите земи:-)))

2. Църквата застана наистина като скала! Какъв кураж дава на цялата нация едно толкова силно и категорично духовно лидерство! Позицията на БПЦ, на католици и на протестанти е изключително силна, духовно аргументирана и юридически безупречна!

3. Истанбулският натиск предизвика всекидневни национални молитви в православните храмове, пост и молитва сред протестантите - както някога в древните библейски времена избраният народ Израил заставаше срещу злото чрез пост и молитва към Бог. Това e епично и вдъхновяващо.

4. Становището на Главното мюфтийство срещу ИК се вписа в една голяма обществена картина, очертаваща реални възможности за ефективно взаимодействие в защитата на семейството от мъж и жена /и няма друго!/. Това е обединителна зона за нацията!

5. Невидимият досега НПО джендър-сектор бе принуден да излезе на светло и положението се оказа силно нефотогенично. Този добре захранен, впил се в редица държавни институции сив сектор се оказа с нулево "сиво" вещество, истерично бълващ неразбираеми клишета в безсилна словесна агресия.
Грантови технолози, и нищо повече.
Попълвачи на формуляри.
Изпълнители на волята на невидимите си еврократични господари.
Не е добре.

6. Излезе на светло дългогодишната вредна практика избрани джендър-организации да командорят в министерства и агенции, без никой никога да им е давал легитимна власт върху секторните политики на законно избраните институции на националната държава. Сами сме си били полегнали пред тези анонимници и сами сме си били предали властта в техни ръце. Еми стига толкова.

7. Които трябва добре разбраха, че тая работа така няма да стане.

8. Натискът от Брюксел и Берлин ни показа едно неприятно изглеждащо, изкривено от злоба и надменност лице на самозабравила се еврокрация, която всъщност плаче за дълбоки реформи и за "довиждане". /Може и в обратния ред, макар че ние обратните работи не ги харесваме много-много:-)/. Това е, от което се нуждаят видимо склерозиращите европейски институции - ясна промяна в полза на европейците. А не безвремие в полза на еврократите, както е сега.
Хора, това е нашата Европа и нямаме никакво намерение да се отказваме от нея - напротив! Искаме си я обратно!

9. Врагът е проникнал по-дълбоко, отколкото някога сме предполагали, но не толкова дълбоко, колкото със сигурност му се е искало. Сега е времето за настъпление.

10. "Докле е мъничка змията, елате да се съберем. С крака да й строшим главата, свободни да се назовем".
Ако сега я пуснем вътре в дома ни, ще я храним с нашите собствени пари и с нашата собствена пасивност. И утре ще се чудим откъде се пръкна този огромен змей, необратимо уловил в пипалата си цялата ни образователна система на всички нива. И не само нея.

11, бонус-извод:-) Видяхме добре и не трябва да забравяме - Истанбулското зло е лукаво!
Истанбулското зло мутира през различни лица - "леви" и "десни", "богословски" и "правозащитни".
Истанбулското зло ще ни говори с различни гласове, ще ни умолява през различни телевизии, ще ни заплашва от различни телевизионни предавания.
Да не му вярваме и да не очакваме нищо добро от него!

И то също нека да не чака никакъв компромис от нас!
Напред, приятели!:-)
Бог е с нас!

Откъде го преписа това?

Оня с 21-те точки кога ги е свалил на 10?

Александър Урумов - във фейса

Александър Урумов - във фейса

А първото е от царския

А първото е от царския депутат Борислав Цеков, иначе небезспорен
Insider Insider's picture
Insider Insider
insider

Борислав Цеков

освен "царски" депутат е бил и кандидат от листата на БСП (преди това) и в момента е съветник на льотчика. От "авторитетното" му мнение се ползват торбите от синода, защото преподава църковно право - без да има ценз - в измислената духовна академия без лиценз на Николай Пловдивски.

И евангелските църкви, и

И евангелските църкви, и католическата, и мюсюлманското вероизповедание, за да сме пълни
Insider Insider's picture
Insider Insider
insider

Александър Урумов

не беше ли онзи кочан, който Явор Дачков редовно пуска в руската си малотиражка Гласове?

"Али Безсмъртният" Александър

"Али Безсмъртният" Александър Урумов.
Между другото, историята е страхотна, но писателят не е добър. Но историята на иранеца е като всичко друго иранско - страхотна. Като от Шехеразада
Insider Insider's picture
Insider Insider
insider

Да-а-а

Руснаците пак са раздали хонорарчетата. И лудата лелка, която напсува английската посланника в университета също е там. Тя луда, луда, ама има метод в тази лудост (както е казал героят на Шекспир). Иначе г-жа Мадлен Кирчева работи в телевизиите Скат и Алфа. Познайте чии поръчки изпълнява.
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Не е заради изобилие на

Не е заради изобилие на хонорарчета, а заради недостиг на хапчета.
И не са виновни руснаците за това, а са виновни психиатрите
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

, ... става въпрос за

, ... става въпрос за конкретните двама-трима тежко болни писали по-горе, пък и на друга места

Псувате единствено

феновете на "демократичната общност". За сметка на това - истерично и с лиги.

Експонат номер 1 - четирибуквеното, дето от вчера са го задължили да се отбелязва под всеки мой пост с някаква тъпа ругатня.

Руснаците си слагат ботове

Руснаците си слагат ботове направо, "десните" обаче използват трудоустроени :)

Хонорарчо хонорарчета сънува

Хонорарчо хонорарчета сънува
Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

"Джендър идеология

в училище" ... Пази Боже сляпо да прогледне. :)

Най

Следвайте ни

 
 

Още по темата

Още от категорията

Анкета

Кой ще понесе отговорността за НАПлийкс?