Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич не смята да подава оставка, заяви самият той на редовната си пресконференция. За съдбата на сърбина се заговори за пореден път след изненадващата съботна загуба от "Царско село" с 1:2.

Играта на "червените" също беше много слаба, а фенове замеряха треньора със снежни топки и пластмасови бутилки. Това, обидните скандирания и маймунските звуци по адрес на играч на "Царско село" вероятно ще донесе гигантска глоба на клуба.

Във вторник ЦСКА-София приема "Ботев" (Враца) в четвъртфинал за Купата на България.

"Не спах добре. Загубихме много време в анализи какво се случи, ще се опитаме да направим така, че повече да не се случва, заяви Крушчич на ст. "Българска армия". - Нямаме много време за реакция."

На въпрос дали обмисля оставка, Крушчич каза, че съботната загуба е едва втората на тима му от октомври насам. Той припомни за рекорда от брой поредни мачове без допуснат гол, за това, че разликата в точките пред отборите в топ 3 била съкратена, че "работи всеки ден" и т.н. Направи паралел със загубата на "Ливърпул" от "Уотфорд". Защити нападателя Али Соу, също навлякъл си гнева на феновете на "червените" заради постоянните си пропуски.

И още - липсвали основни фуболисти, а Кристиян Малинов бил уморен заради участието си в мача на националния дни по-рано. Все пак Крушчич изтъкна, че всичко това не са оправдания.

"Разговарям с директорите на клуба, както и с Гриша Ганчев, заяви Милош Крушчич. - Чухме се по телефона сутринта след мача, поговорихме нормално. Никой не ми е поставял ултиматуми, в ЦСКА не се работи така. Не се чувствам като човек, който работи с ултиматум."