В кое се крие успехът на малкия бизнес? Какви са ценностите, които са ключови за едно общество, за да може тези, които творят, да имат успех?

В новия епизод на на Z-Каст Борислав Кръстев, редактор в „Клуб Z“, и Даниел Пенев, журналист, преводач, редактор и мениджър на проекта ни „Малък бизнес, голям успех“, представят акцентите от 15-те истории за малки бизнеси, които публикувахме по проекта през февруари, март и април.

В поредицата „Малък бизнес, голям успех“ представяме малки и средни предприятия от различни сектори и различни точки на България. Целта ни е да повишим качеството на разговора за бизнес в България, да подкрепим предприемчивите хора, като им дадем възможност да разкажат за своите начинания, и да покажем разнообразните възможности за правене на бизнес у нас.

Чуйте разговора между Борислав Кръстев и Даниел Пенев в 80-ти епизод на Z-Каст, в който те споделят впечатленията си за героите на последните истории, които публикувахме в рамките на „Малък бизнес, голям успех“.

 

Можете да слушате Z-Каст в Spotify, Google Podcasts, TuneIn, Apple Podcasts.

Ако случайно сте пропуснали да прочетете 15-те статии, за които Борислав и Даниел говорят в подкаста, сега е моментът да наваксате.

 

---

Този материал е създаден по проекта „Малък бизнес, голям успех“ на Клуб Z. Ако имате интересни идеи за предприемчиви собственици, развиващи малък и среден бизнес у нас, можете да ни ги изпратите на имейл clubz@clubz.bg (в Subject/Тема напишете „Малък бизнес, голям успех“).