В началото на есента руски медии с леко злорадство провъзгласиха, че Мария Шарапова и Григор Димитров били скъсали. Независимо, че двамата отрекоха, остана някакво съмнение, тъй като не се появяваха публично заедно, дори на тенис турнири.

Маша поразсея тъмните облаци, като показа в социалните мрежи пръстен, дарен й от Гришо преди година в Стокхолм. Съмненията останаха: не са заедно, а сезонът приключи и за двамата.

Е, заедно са! Доказателството дойде от материал в британския в. "Дейли Мейл", който публикува снимки на папараци от разходка на Гришо и Маша по улиците на английската столица. Наслаждават се на почивката си, а в същото време в Лондон тече финалният турнир за годината между осемте най-силни за годината в мъжкия тенис.

"Толкова много може да откриеш по време на неделно пазаруване в Лондон, включително и някои от най-добрите улични творби",  написа Григор в социалните мрежи. Той не пропусна да се снима край въпросните творби, а автор на фотосите е Мария Шарапова.

След като приключи на турнира в Париж, Димитров се прибра за няколко дни в родния си град Хасково. Той обяви, че му предстои почивка "някъде на топло". Което означава, че скоро ще видим Григор и Мария и на някои острови, примерно.

Важното е, че вече сме спокойни, при това преди празниците: Маша си е наша!