Сряда... 

Заразените с последния (дай Боже!) вариант на COVID - омикрон, пак са близо 2000. Разликата е, че натискът върху здравната система намалява, тъй като почти няма хоспитализирани тежки случаи.

В южните покрайнини на Русия (ако питате К. Костадинов) операцията си върви, Сергей Лавров изрепчи мускули, а Дмитрий Песков - направо ядрени мускули... 

На всичко това на подгряващи събития преди утрешния Европейския съвет и среща на НАТО на върха Урсула фон дер Лайен отговори с фрази като:

„Ако свободата има име, това име е Украйна.“

На оня Шойгу направо се вижда как му се разтреперват лампазите от страх... 

Ние може да нямаме много ясна позиция сещу Русия, но пък за компенсация ще пратим и двамата най-"лични" в Брюксел - и Радев, и Петков. 

В нашата си "кочинка" прокуратурата е образувала тайно разследване срещу вицепремиера Асен Василев. Каза го не друг, а Бойко Рашков. Със сигурност "вътрешното убеждение" на набюдаващия прокурор го е споходило в този смисъл точно сега - без никаква вързка със събития от миналия четвъртък вечер.

На фона на това драмата, че на млада певица от Германия й се наложи да се остриже, ако иска да участва в митинг на екодвиженито зад Грета, ни се струват напрао... Абе, идиотско си е отвсякъде.

"Свободата" така тежко е споходила Роня Малцан, защото не е изпитвала страданията на африканците. Ами, виновна си е!  #ИЗВИНИСЕМА